Vacature Productiemedewerker Glas

Productiemedewerker Glas in Emmen

Jij bent een harde werker en jij komt het beste tot jouw recht wanneer je fysiek aan mag pakken. Dit maakt jou die Productiemedewerker die wij zoeken! Dagelijks houd jij je bezig met verschillende productie- en assemblagewerkzaamheden rondom glasbewerking. Dit doe je vaak met behulp van verschillende machines waaronder: boormachine, Slijpmachine, CNC, kraan en zuigers. Daarnaast voer je klein onderhoud uit en zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de werkplek schoongehouden wordt. Ben jij die Productiemedewerker die wij zoeken? Bekijk dan ook snel de onderstaande verwachtingen en het aanbod!Functie:Productiemedewerker Glas, Productiemedewerker logistiek
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2293 – 2293
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of 31591659211. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Productiemedewerker Glas Olympia 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures