Vacature Enthousiaste en Gedreven Calculator / Werkvoorbereider

Enthousiaste en Gedreven Calculator / Werkvoorbereider in Emmen

Wij zoeken een enthousiaste en gedreven calculator / werkvoorbereider

Je houdt van (snel) schakelen en met jouw kennis en inzicht ben jij de spil binnen ons bedrijf als calculator/werkvoorbereider.

Zie jij het zitten om aan de slag te gaan bij een groeiend, innovatief, maar familiair bedrijf waar jij er echt toe doet? Bij ons zijn de lijnen kort en geen dag is hetzelfde. Je draagt bij aan de verduurzaming van woningen en ander vastgoed, en de instandhouding daarvan. Zeg jij ja? Dan ben jij een welkome aanvulling op ons team!

Neem contact op via tel. of en misschien werk jij binnenkort wel samen met fijne collega's in een groeiende organisatie en met de beste gereedschappen aan mooie projecten!Functie:werkvoorbereider calculator
Startdatum:17-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sommer Schilderwerken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Enthousiaste en Gedreven Calculator / Werkvoorbereider Sommer Schilderwerken 17-01-2024

Bekijk ook andere vacatures