Vacature Productiemedewerker Forbo-Novilon B.V.

Productiemedewerker Forbo-Novilon B.V. in Coevorden

Bij Forbo-Novilon, gevestigd in Coevorden, draag je bij aan onze missie om duurzame, hoogwaardige vloeroplossingen te creëren! In ons gezellige en diverse team werk je samen om klanten blij te maken met onze kwaliteitsproducten. Dit doe je onder anderen door kwaliteitscontroles uit te voeren, machines instellen, storingen oplossen, materiaal op- en afwikkelen en te werken met een bovenloopkraan waarvoor je intern wordt opgeleid! Jij bent de onmisbare schakel die ons team versterkt! Klaar voor een leuke, uitdagende baan in een inspirerende en energieke werkomgeving? Kom dan werken bij Forbo-Novilon en ontdek jouw potentie!

Wij bieden:

- Goed loon: €14,59 per uur om te beginnen, en dit loon gaat omhoog na 13 en 26 weken;

- Extra: bovenop je uurloon krijg je een ploegentoeslag van 21,38%;

- Makkelijk om te komen: of je nu met de auto komt of het openbaar vervoer neemt, onze locatie is gemakkelijk te bereiken. En we hebben ook gratis parkeerplaatsen;

- Reiskostenvergoeding: Afhankelijk van waar je woont, vergoeden wij je reiskosten.

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar mensen die: - Een MBO niveau 2 opleiding hebben gedaan, of al ervaring hebben in dit soort werk;

- Precies en snel kunnen werken;

- Niet bang zijn om vragen te stellen en nieuwe dingen te leren;

- In 3-ploegen willen werken;

- Verantwoordelijkheid nemen voor hun werk en trots zijn op wat ze maken;

- Goed Nederlands spreken;

- Een geldig heftruckcertificaat hebben (dit is een pré, geen must).

Waar ga je werken:

Dagelijks wordt er door 300 medewerkers en circa 100 uitzendkrachten gewerkt aan een nieuwe generatie projectmatige en huishoudelijke vinyl vloerbedekking met innovatieve eigenschappen en designs. Forbo-Novilon B.V. is een dynamische organisatie waarin groei, vernieuwing en ontwikkeling voorop staan. Het spreekt dan ook voor zich dat er continu wordt geïnvesteerd in de persoonlijke groei van de medewerkers. Lijkt dit je wat? Grijp deze kans en solliciteer nu! Een rondleiding over de werkvloer & kennismaking met de groepsleider is onderdeel van de selectieprocedure. Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten.Functie:Laders en lossers
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via forbo.coevorden@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Productiemedewerker Forbo-Novilon B.V. Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures