Vacature Operator 2-ploegen

Operator 2-ploegen in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van ruwe grondstoffen uit Emmen. Je komt te werken in een klein en hecht team waar een informele en no-nonsense sfeer heerst. Het bedrijf kenmerkt zich door hun streven naar kwaliteit en ze hebben grotendeels alles in eigen beheer. Hierdoor zijn de lijnen kort en kan er lekker doorgewerkt worden.  

Wij nodigen ook kandidaten uit de regio Emmen, Borger, Coevorden, Klazienaveen, Ter Apel, Stadskanaal en Veendam van harte uit om te reageren!   

Functieomschrijving

In jouw rol als Operator ben je verantwoordelijk voor het aanvoeren van verpakkingen, zoals zakken en bigbags, vanuit de opslag naar de afvul locatie. Je start de verpakkings- en coderingsinstallaties op en stelt deze nauwkeurig in op het juiste gewicht en formaat, zodat elk product precies voldoet aan de gestelde eisen.            

Na het instellen van de machines begin je met het afvullen van de verpakkingen volgens de vulopdracht. Je controleert hierbij voortdurend de gewichten en let scherp op eventuele visuele afwijkingen aan de verpakking. Bij afwijkingen grijp je direct in om te zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.                

Een belangrijk onderdeel van jouw werkzaamheden is het geven van een naam aan de producten en het product voorzien van de juiste stickers, waarna je deze op de juiste locatie plaatst. Je bewaakt voortdurend de juiste werking van de machines en onderneemt actie bij afwijkingen. Indien nodig schakel je een monteur of je leidinggevende in om problemen op te lossen.           

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afvoeren van verpakte producten met behulp van een heftruck naar de opslag. Ook zorg je voor de aan- en afvoer van los gestorte producten met behulp van een shovel naar de opslag.    

Functie-eisen

De Operator de wij zoeken beschikt over:    

  • Ervaring als Operator.               
  • Ervaring op de heftruck en een geldig heftruckcertificaat.        
  • Fysiek zwaar werken is voor jou geen probleem.      
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.         
Arbeidsvoorwaarden
  • Bij aanvang een salaris van €2500 - €300 bruto per maand. Precieze salaris is afhankelijk van kennis en kunde én zal in overleg tot stand komen.   
  • Een fulltime baan waarbij je ervoor open moet staan om in de 2-ploegen en dagdienst te gaan werken.                    
  • Eerst een tijdelijk contract via Olympia, bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever.            
  • Je wordt direct aangemeld bij onze pensioensregeling (STIPP-Pensioen).                 


Functie:Laders en lossers
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of Lynn Kramer. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Operator 2-ploegen Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures