Vacature OT Expert (ref. nr. 15419)

OT Expert (ref. nr. 15419) in Klazienaveen

Wat ga je doen

 Een OT Expert is verantwoordelijk voor de juiste parameters en testen van diverse beveiliging relais. Wil jij meer weten over wat jij verder gaat doen? Lees snel verder! 

Een overzicht van jouw belangrijkste werkzaamheden:

 • Het controleren en testen van onder meer beveiligingsrelais in verdeelstations, en programmeren van beveiligingssystemen en -apparatuur op basis van het functioneel en technisch ontwerp
 • Ook het controleren van de instellingen die in- of externe engineers aanleveren, jij bepaalt de parameters en stelt de systemen in bedrijf
 • Jij installeert en test toepassingen voor distributieautomatisering, zodat de capaciteit van het midden- en hoogspanningsnetwerk beter kan managen
 • Jij bent verantwoordelijk voor de voorzorgsmaatregelen om tijdens werkzaamheden een ongestoorde energievoorziening te waarborgen
 • Het analyseren van data, oplossen van storingen in applicaties en systemen op en adviseert de technisch specialisten over de handelwijze voor beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid

Ook verricht je schakelhandelingen in het MS/HS deel. Je analyseert en rapporteert desgevraagd de toestand van beveiligingssystemen en adviseert bij afwijkingen over de te nemen acties. Je verricht storingswachtdienst (kabel- en beveiligingsstoringen).

Wie ben jij

Als OT Expert beschik jij over een MBO 4 diploma Elektrotechniek, aangevuld met een specifieke opleiding voor beveiligingssystemen. 

Dit heb jij in huis: 

 • Jij hebt kennis van MS aanleg en analoge en digitale beveiligingstechnieken
 • In het bezit van de vereiste aanwijzingen volgens de BEI HS/ LS en heb je ervaring met verschillende beveiligingsconcepten en beproevingsmethodieken
 • VCA-Vol certificaat is gewenst, of bereid zijn dit behalen via ons

Veiligheid is voor jou als OT Expert vanzelfsprekend, daar doe jij geen concessies in en je hebt bewezen dat je optreedt als dit bij jou of anderen in het geding komt!

Wat bieden we jou

Jij als nieuwe collega OT Expert komt te werken binnen een team van specialisten, die vanuit hun vakgebied team overstijgende afdelingsdoelstellingen realiseren. Op onze locatie in de omgeving van Klazienaveen.

Wat krijg jij van ons: 

 • Een contract, met de intentie tot een langdurig dienstverband
 • Een bruto maandsalaris vanaf €3000,00, afhankelijk van jouw meegebrachte kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen, zodat jij tijd hebt voor andere leuke dingen
 • Adv-toeslag
 • Vanaf dag één hoef jij je niet druk te maken over je pensioen, dit is geregeld
 • Een functie voor een langere tijd, met ontwikkelingsmogelijkheden

Wil jij als OT Expert verantwoordelijk zijn voor beveiliging relais? Solliciteer dan snel vóór 1 november 2023! Wij vertellen je graag over deze uitgebreide functie!

Wie zijn wij

WOODselect Engineering is een adviesbureau voor technische projectondersteuning, wij dragen bij aan de realisatie van uitdagende en innovatieve technische projecten van onze klanten. Met ons team van ingenieurs en technici kunnen wij invulling geven aan vrijwel elk technisch project in de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en bouwkunde. Of het nu gaat om het maken van een tekening of ontwerp, kostencalculatie, werkvoorbereiding of toezicht houden op een project.

Kijk voor alle vacatures op www.woodselectengineering.nlFunctie:OT Expert
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WOODselect via info@woodselect.nl of 088-8504175. Of bezoek hun website https://woodselect.nl/#_home.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Erica
 2. OT Expert (ref. nr. 15419) WOODselect 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures