Vacature Productiemedewerker Glas

Productiemedewerker Glas in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een bedrijf in de omgeving van Emmen. Het bedrijf is één van de grootste producenten van verschillende soorten beglazing in Nederland. Er heerst een ontspannen sfeer op de werkvloer. Op het moment dat Samenwerken en hart voor de zaak hebben voor jou belangrijk zijn, is het goed mogelijk dat jij goed binnen dit bedrijf past.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Coevorden, Nieuw - Amsterdam, Hardenberg, Klazienaveen en Ter Apel uit om te reageren!

Functieomschrijving

Ben jij een harde werker en kom je het beste tot jouw recht wanneer je fysiek aan mag pakken? Dan ben jij misschien wel de snij operator waar wij naar op zoek zijn! Bekijk snel onderstaande vacature en ons aanbod. 

Dagelijks houd jij je bezig met verschillende productie- en assemblagewerkzaamheden rondom glasbewerking. Dit doe je vaak met behulp van verschillende machines waaronder: boormachine, Slijpmachine, CNC, kraan, zuigers en computer gestuurde machines. Daarnaast voer je klein onderhoud uit en zorg je er samen met jouw collega’s voor dat de werkplek schoongehouden wordt. Ook het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het plaatsen van het glas op de lijn horen bij je takenpakket. Kortom een zeer afwisselende functie. 

Functie-eisen

De productiemedewerker die wij zoeken beschikt over:

- Bij voorkeur ervaring en affiniteit met de werkzaamheden

- De bereidheid en kunde om de gehele dag fysiek te werken

- De kunde om altijd veilig te werken

- Je kan goed met computers overweg

- Je vindt het niet erg om in de ploegen te werken. 

- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. 

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij bieden:

- Bij aanvang een salaris vanaf €2283,- bruto per maand excl. ploegentoeslag. Precieze salaris is afhankelijk van kennis en kunde én zal in overleg tot stand komen

- Een uitdagende Fulltime functie in de 3 ploegen

- Ploegenpercentage van 12% en 20%

- Eerst een tijdelijk contract via Olympia. Bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever

- Bij aanvang word je direct aangemeld bij onze pensioensregeling ( STIPP-Basis)Functie:productiemedewerker logistiek
Startdatum:14-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2400 – 2400
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of Anne-Lou Riemersma. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Productiemedewerker Glas Olympia 14-02-2024

Bekijk ook andere vacatures