Vacature Operator

Operator in Emmen

Beschik je over ervaring als operator of ben je handig en op zoek naar een uitdagende rol in de productie? Dan biedt deze vacature de perfecte kans voor jou! Als operator in Emmen ben je verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van productiemachines. Je zorgt ervoor dat de productieprocessen soepel verlopen en dat de producten voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Samen met je team werk je toe naar het behalen van de productiedoelstellingen. Kortom, een uitdagende functie binnen een aangename organisatie. Je zal gaan werken van maandag t/m vrijdag in de drie ploegendienst. Wat jou flexibiliteit en aantrekkelijke toeslagen biedt!

Wij bieden:

- Een startsalaris van €18,83 bruto per uur (inclusief toeslagen);

- Een reiskosten vergoeding van €0,21 per km;

- Kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Wij vragen:

Naast je gemotiveerde en proactieve houding beschik jij over het volgende: - Jij bent fulltime beschikbaar en wil in de drie ploegen werken;

- Jij hebt ervaring als operator of productiemedewerker. Geen ervaring? Geen probleem! We nodigen je uit om toch te solliciteren. We kijken graag naar de mogelijkheden en jouw potentieel. Dus laat van je horen en ontdek samen met ons jouw carrièremogelijkheden!

Waar ga je werken:

Bij dit bedrijf maken ze producten die je huis en werkplek slimmer en veiliger maken. Ze zijn goed in wat ze doen en willen altijd beter worden. Als je hier werkt, maak je deel uit van een team dat nieuwe ideeën bedenkt en uitvoert.Functie:operator productie metaaladditieven
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Operator Timing 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures