Vacature Assistent Meewerkend Voorman/vrouw

Assistent Meewerkend Voorman/vrouw in Emmen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij een producent van ambachtelijke producten en horecaproducten in de levensmiddelenindustrie uit Emmen. Je komt terecht in een hecht team waar echt een no-nonsense cultuur heerst.

Wij nodigen onder andere kandidaten uit: Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Nieuw Amsterdam, Klazienaveen, Stadskanaal en Ter Apel uit om te reageren! 

Functieomschrijving

Heb jij ervaring in de schoonmaak, als leidinggevende en vindt jij hygiëne erg belangrijk? Misschien is dit dan de perfecte vacature voor jou!        

Als assistent voorman/vrouw schoonmaak ben jij samen met je team verantwoordelijk voor het schoonmaken van o.a. de productielijnen, koelcellen en karren. Dit doe je in een team van 9 collega's. Het schoonmaken gebeurd zowel met de hand als met de hoge druk spuit. Je taak is om de productieruimtes spic en span achter te laten.

Overdag ben je zelf bezig om de koelcellen en de karren schoon te maken. 's Avonds ben je leidinggevende van een groep van ongeveer 9 schoonmakers die de productielijnen schoonmaakt met hoge- en lage druk. Jij voert controlewerkzaamheden uit en zorgt ervoor dat het gewenste niveau behaald wordt. Ook zorg je voor een goede sfeer en weet je de teamleden te motiveren. 

Je werkt in zowel vroege als late diensten. De vroege dienst is van 07.45 uur tot 16.45 uur en je werkt dan van dinsdag t/m zondag. De late dienst is van 12.15 uur tot 20.15 uur en dan werk je van maandag t/m vrijdag.   

Functie-eisen

Werk jij altijd grondig en kan je goed zelfstandig aan het werk? Bekijk dan gauw onderstaande eisen:

- Je volgt het rooster en komt afspraken na;

- Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;

- Je bent een echte teamplayer, je kunt goed samenwerken en communiceren;

- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift;     

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

- Bij aanvang een salaris tussen de €15,12 en € 16,76 conform slagers CAO. Inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring

- Een leuke uitdagende functie voor 38 uur per week

- Een professioneel en gezellig team van vakmensen

- Een nette werkomgeving om jouw werk zoveel mogelijk te ontlasten

- Flexibele inzet, waar mogelijk vullen we het rooster naar wens in

- Eerst een tijdelijk contract via Olympia, bij wederzijdse tevredenheid kans op een baan voor langere tijd en/of overname door de opdrachtgever   Functie:voorman schoonmaak (calamiteiten)
Startdatum:01-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:16 – 16
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of Lynn Kramer. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Assistent Meewerkend Voorman/vrouw Olympia 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures