Vacature Operationeel manager

Operationeel manager in Emmen

Beschik jij over sterke communicatie vaardigheden, heb jij affiniteit met de techniek en weet jij verantwoordelijkheid te nemen of mocht je doorgestroomd zijn van de werkvloer naar een leidinggevende functie dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Binnen deze functie als Operationeel manager speel je een cruciale rol in het bepalen en realiseren van de missie en visie van het bedrijf. Je werkt nauw samen met de directeur als sparringpartner en jij weet strategisch advies te verstrekken om doelen te bereiken. Ook ben je verantwoordelijk voor het boeien en binden van het personeel. Daarnaast stuur jij het personeel aan en zorg je ervoor dat de processen soepel verlopen. Het is belangrijk dat je actief bent betrokken op de werkplaats om het team te ondersteunen en waar nodig te helpen.       Functie:Operationeel Manager, Operationeel manager logistiek
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:6000 – 6000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.lange@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Operationeel manager Olympia 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures