Vacature Medewerker

Medewerker in Emmen

Over Vepa

    • Historie

Medewerker metaalafdeling

Wil je werken bij een niet-standaard bedrijf?
Dat komt goed uit, want wij zoeken een

Medewerker Metaalafdeling
standplaats Emmen - fulltime

Als medewerker op de Metaalafdeling ben je vooral bezig met het bewerken van metaal. Denk hierbij aan het ponsen, knippen en zetten.

Voor deze functie is ervaring in de metaal een pre. Heb je geen ervaring, dan is dat ook geen probleem! In dat geval word je opgeleid door ervaren collega's en is er de mogelijkheid tot scholing en cursussen.

Dat is uniek: een vierdaagse werkweek
Een juiste balans tussen werk en privé is voor ons belangrijk. Net als een juiste scheiding tussen die twee: ben je vrij dan ben je ook echt vrij, we vallen je niet lastig met mailtjes en telefoontjes. En het meest bijzondere dat we jou geven is vrije tijd: in onze productie heeft iedereen gegarandeerd een vierdaagse werkweek .

Persoonlijke bonus bij winst
De visie en werkwijze van de directie is nuchter én eigenwijs. Dat betekent innoveren en investeren waar mogelijk, ook wanneer de markt eens wat tegen zit. Die manier van denken heeft invloed op de hele organisatie. Onze mensen houden ervan mee te denken, mee te werken en mee te beslissen. Het is daarom logisch dat de vaste medewerkers ook meedelen als we winst maken: een bonus eenmaal per jaar bovenop het uitstekende vaste maandsalaris. Zo doen we dat al decennialang.

Een nogal eigenwijs, sociaal en duurzaam bedrijf
Vepa behoort tot de top van meubelproducenten in Nederland en we zijn actief in Nederland, België en Duitsland. Alle producten worden door de beste mensen en het meest moderne machinepark in eigen, lokale fabrieken geproduceerd en daar zijn we trots op. Wij zijn Nederlands meest sociale en duurzame producent van kantoormeubilair. We produceren zelfs onze eigen grondstoffen; als een ander het niet lukt, proberen we het zelf wel. Duurzaam moet je doen!

Een wel heel erg platte organisatie
Vepa is een organisatie met een informele sfeer en korte lijnen. Een nuchter én eigenwijs familiebedrijf. De mensen van Vepa werken en denken mee op een praktische manier. Zo beslissen ze mee bij de aanschaf van nieuwe CNC-machines, helpen ze met de installatie en kunnen daardoor ook kleine storingen zelf repareren. Er wordt dus veel verwacht van de productiemedewerkers. En dat vinden ze prettig, want ze weten dat er naar hen geluisterd wordt. Onze medewerkers hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en tonen veel eigen initiatief. Ook zorgen we ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt en we helpen je altijd bij vragen. We doen het samen, dat is de basis voor een goede samenwerking en een efficiënte productie.

Doorgroeien? Tuurlijk kan dat.
We bieden veel mogelijkheden om opleidingen, cursussen of trainingen te volgen en je te ontwikkelen. Samen met jou bekijken we hoe we je talenten het beste kunnen inzetten. Nu en in de toekomst.

Onderdeel van een mooi familiebedrijf: de Fair Furniture Group
Vepa is met ca 300 medewerkers Nederlands meest duurzame producent van kantoormeubilair en onderdeel van de Fair Furniture Group . Met 7 merken en meer dan 500 medewerkers maken we alle producten van begin tot eind: van innovatieve grondstof tot complete inrichtingen. Met de allernieuwste en modernste machines in onze eigen fabrieken in Hoogeveen, Emmen, Breda, Wijchen en Telford (UK). En daar zijn we trots op!

Interesse?
Je sollicitatie, inclusief cv, ontvangen wij graag via e-mail: onder vermelding van de functie.
Heb je eerst nog vragen? Bel dan even met via . Hij kan je meer vertellen over deze vacature én over Vepa.

( Beste recruiter, wij zoeken onze kandidaten zelf. Het heeft dus geen zin om ons te benaderen n.a.v. deze vacature. )

Direct reageren

Wat verwachten we van je:

  • Je kunt nauwkeurig werken en bent kritisch en flexibel. Vooral dat laatste vinden we erg belangrijk.
  • Je bent een echte aanpakker die het werk ziet liggen.
  • Je kunt zowel in een team als zelfstandig werken.
  • Je kunt werktekeningen lezen en begrijpen.
  • Heb je geen ervaring, maar ben je wel erg leergierig? Dan ben je ook van harte welkom!

Westhafenplatz 1
60327 Frankfurt am Main

Aarlenstraat 20
B-1050 BrusselFunctie:medewerker
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vepa via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Medewerker Vepa 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures