Vacature Manager Zorg

Manager Zorg in Emmen

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

 1. Manager zorg Emmen

Ben jij een manager met visie op de toekomst van de zorg? Ben je van nature ondernemend en resultaatgericht? Weet jij verbinding te maken met medewerkers, cliënten, verwanten én het netwerk in de regio?

In het kort

 • Emmen
 • 28 tot 36 uur
 • 3768 tot 5477 euro
 • nr. 15226

Je kunt reageren t/m 06-06-2024

Jouw recruiter

Contact opnemen

Waar ga je werken?

's Heeren Loo helpt mensen met een niet-aangeboren hersenletsel, doofheid met complexe problematiek en chronische neurologische en neuromusculaire aandoeningen, bijvoorbeeld de ziekte van Huntington en de ziekte van Duchenne. Maar ook cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Van jong tot oud, in bijna heel Nederland. Bij ondersteuning kun je denken aan: wonen, dagbesteding en werken/leren.

Je gaat werken op onze locatie in Emmerhout. Het Wooncentrum Emmerhout ligt aan de oostkant van Emmen, vlakbij winkels en horeca. Er zijn 16 appartementen in het wooncentrum Emmerhout. Daarnaast ga je ook werken op het talentencentrum de Zeierhuuf in Emmen. Hier ontvangen 35 cliënten verschillende vormen van dagbesteding. Op deze locaties in Emmen bieden wij complexe zorg en begeleiding aan voor cliënten met niet-aangeboren hersenletsel. Je bent hier verantwoordelijk, voor de dienstverlening die wij bieden aan cliënten. Dit doe je in nauwe samenwerking duaal/complementair met een gedragswetenschapper.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Wie en hoe ga je helpen?

Jij als manager krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden en persoonlijke ontwikkeling vorm te geven. Binnen het MT ben je medeverantwoordelijk voor de strategie, visie en beleid, het jaarplan en de vertaling hiervan binnen het cluster. Op dit moment zijn wij volop in ontwikkeling en om die reden zoeken wij een manager met een frisse blik. Eén die graag wil meedenken in het proces en hier graag een bijdrage aan wil leveren. Jij draagt bij aan een duurzame gezonde organisatie door te sturen op de te behalen doelstellingen. Door samenwerkingsmogelijkheden en kansen in de markt om de dienstverlening te verstevigen en/of vergroten. Je zoekt verbinding met andere regio's, clusters en bedrijfsonderdelen. Hierdoor help jij de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Als Manager Zorg sta jij voor groei en ontwikkeling van de teamprocessen. Vanuit jouw nabijheid coach en ondersteun je teams en medewerkers. Je zorgt voor positieve persoonlijke aandacht en geeft ruimte om te werken vanuit persoonlijk talenten en drijfveren. Jij geeft de teams de juiste inzichten en kaders zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van de eigen regelruimte. De deskundigheid en competenties van de medewerkers zijn afgestemd op de zorgvraag. Hierdoor gaan jouw teams zelfstandiger en flexibeler opereren en een hoge kwaliteit van zorg bieden.

Dit ben jij:

 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg tot maximaal €5477,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • We bieden jou, samen met je managementteam collega's, een MD-traject aan. We werken samen aan persoonlijk leiderschap en eigenaarschap, met visie op goed leven, mooi werk en een duurzame organisatie.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8.33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.

Dit bieden wij:

 • Jij hebt minimaal een hbo-opleiding afgerond, aangevuld met een managementopleiding (of vergelijkbaar). Daarnaast beschik jij over het volgende:
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een coachende leidinggevende functie in de zorg.
 • Je hebt ervaring als leidinggevende op alle deelgebieden (waaronder financiën, administratie) die bij deze functie horen.
 • Je bloeit op in een dynamische omgeving en bent in staat snel te schakelen.
 • Je hebt visie en lef.

Sollicitatieprocedure

De gesprekken vinden plaats op 17 juni.

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Sonja Hofstee (HR- adviseur), telefoonnummer .

Of neem contact op met de afdeling recruitment over de procedure door even te bellen of een Whatsapp bericht te sturen naar .

De Noorderbrug en Noordoost-Nederland

Werkt op ma, di, wo en do

 • Logo Patiëntenfederatie Nederland


Functie:manager zorg
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5477 – 5477
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Manager Zorg ’s Heeren Loo Zorggroep 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures