Vacature Magazijn medewerker avond

Magazijn medewerker avond in Emmen

🚀 Ben je klaar voor een spannende nieuwe uitdaging? Zet je graag je schouders onder het werk en ben je op zoek naar een lonende job? Dan hebben we iets voor jou! We zijn op zoek naar dynamische, betrouwbare en nauwkeurige teamspelers om ons avondteam te versterken als Magazijn Medewerkers, van 17:00 tot 22:00. 👷 Als Magazijn Medewerker speel je een cruciale rol in ons logistieke proces. Je bent de drijvende kracht die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je taken zijn gevarieerd en uitdagend, waaronder;

- Het op de juiste volgorde zetten van bestellingen;

- Het beladen en ontladen van vrachtwagens.

Wij bieden:

- Een aantrekkelijk uurloon vanaf €13.59 (21+), omdat je harde werk beloond moet worden;

- Professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat je niets minder dan succes behaalt;

- Reiskostenvergoeding van €0.21, voor afstanden vanaf 10 km, omdat elke cent telt;

- Een flexibel rooster op basis van jouw beschikbaarheid, zodat je werk en privéleven in perfecte harmonie kunnen blijven.

Wij vragen:

- Flexibiliteit voor avond-, weekend- en vakantiewerk, omdat we jouw hulp nodig hebben om te blijven rollen;

- Bereidheid om elke andere zaterdag te werken, zodat we de hele week door kunnen knallen.

Waar ga je werken:

Je komt te werken bij een gerenommeerde vlees- en vleeswarenleverancier die al sinds 1925 bestaat. Onze opdrachtgever heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een gerespecteerde leverancier voor de horeca en institutionele markt. Met slagerijen op meerdere locaties verwerken zij dagelijks het beste vlees voor hun klanten. Naast horeca zijn zij ook actief in ziekenhuizen en zorginstellingen. Het hoofdkantoor en een van de productiebedrijven zijn gevestigd in Emmen, en er is ook een productiebedrijf en een horecadistributiecentrum in Twello. Onze chauffeurs verzamelen, controleren en leveren bestellingen bij verschillende zorginstellingen in Nederland. Voor dit mooie bedrijf zijn we op zoek naar een Medewerker Magazijn voor in de avond. Ben jij dit? Solliciteer dan direct!Functie:Laders en lossers
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via vanderzee.emmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Magazijn medewerker avond Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures