Vacature Tankcontainer chauffeur

Tankcontainer chauffeur in Coevorden

Maak kennis met de uitdagende wereld van de tankcontainer chauffeur! Wil jij deel uitmaken van een prestigieus familiebedrijf dat de wereld als zijn speelveld beschouwt? Met 24 standplaatsen wereldwijd, meer dan 1.600 toegewijde teamleden en een vloot van maar liefst 500 indrukwekkende vrachtwagens, ben je gegarandeerd van een rol bij een toonaangevende speler in de transportbranche. Als leverancier van hoogwaardige chemische producten met wereldwijde activiteiten, bieden we je een kans die je niet mag missen!

Heb jij de skills om een tankcontainer chauffeur te zijn? Je wordt de drijvende kracht achter het laden, vervoeren en lossen van waardevolle chemische vloeistoffen voor onze klanten in diverse sectoren, waaronder de dynamische olie- en gasindustrie. Met jouw CE-rijbewijs en ADR-certificering (Basis en Tank) ben je al goed op weg. Maar wat je echt onderscheidt, is jouw precisie en zelfstandigheid.

Ben je klaar voor een avontuur? Als tankcontainer chauffeur kun je een onregelmatig dienstrooster verwachten, met meerdere overnachtingen per week en werk in het weekend. Maar laat je niet afschrikken! Dit is jouw kans op een vast dienstverband en een opwindende nieuwe uitdaging. Grijp deze kans en zet de volgende stap in jouw carrière als tankcontainer chauffeur!

Ben jij de internationale tankcontainer chauffeur die wij zoeken?

Ben jij de tankcontainer chauffeur die wij zoeken en ben je op zoek naar een vaste baan bij een goede en leuke werkgever? Reageer dan snel via de mail apeldoorn@iqselect.nl of per telefoon op het nummer 055-3039999. Functie:ADR chauffeur, Tankcontainer chauffeur
Startdatum:26-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 0
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via apeldoorn@iqselect.nl of 055 - 3039999. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Tankcontainer chauffeur IQ Select 26-03-2024

Bekijk ook andere vacatures