Vacature Leerling operator

Leerling operator in Emmen

Wil jij graag als operator werken, maar heb je nog geen ervaring? Ben jij een handige aanpakker die opzoek is naar een uitdagende rol in de productie? Dan is deze vacature de perfecte kans voor jou! Als leerling operator in Emmen leer je hoe je productiemachines bedient en controleert, en zorg je ervoor dat alles soepel verloopt en de producten aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoen. Samen met je team werk je aan het behalen van onze productiedoelstellingen, wat deze functie zowel uitdagend als afwisselend maakt. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in een drieploegendienst, wat jou flexibiliteit en aantrekkelijke ploegentoeslagen biedt. Je komt terecht in een prettige organisatie die investeert in jouw ontwikkeling en groei. Als leerling operator draag je bij aan de productie van slimme technologieën die huizen wereldwijd comfortabeler en veiliger maken. Sluit je aan bij dit team en bouw mee aan de toekomst van slimme huizen!

Wij bieden:

Naast volop groeimogelijkheden en een prettige productieomgeving, bieden wij ook het volgende aan: - Een bruto maandsalaris van minimaal €2675;

- Aantrekkelijke toeslagen van 122%, waardoor je salaris minimaal €3200 bedraagt;

- Een reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;

- 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en een goede pensioenregeling.

Wij vragen:

Naast je motivatie en leergierige instelling, breng je het volgende mee: - Je bent fulltime beschikbaar en bereid om in drie ploegen te werken. Geen ervaring? Dat is geen probleem! We nodigen je uit om toch te solliciteren. We kijken graag naar jouw mogelijkheden en potentieel. Laat van je horen en ontdek samen met ons jouw carrièremogelijkheden!

Waar ga je werken:

Dit bedrijf in Emmen maakt slimme apparaten voor huizen, zoals thermostaten en beveiligingssystemen. Als leerling operator help je bij de productie van deze apparaten. Het bedrijf is vernieuwend en groeit snel, waardoor je veel kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen. De werksfeer is prettig en samenwerken is heel belangrijk. Ze bieden goede arbeidsvoorwaarden en zorgen voor een goede balans tussen werk en privéleven. Werken bij dit bedrijf betekent dat je deel uitmaakt van een team dat slimme oplossingen maakt voor huizen over de hele wereld. Het is een stabiele en interessante werkplek voor mensen die van technologie houden en graag willen leren.Functie:Bedieningspersoneel van machines voor de vervaardiging van voedingsmiddelen e.d.
Startdatum:07-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Leerling operator Timing 07-06-2024

Bekijk ook andere vacatures