Vacature Leerling Kok

Leerling Kok in Emmen

Wij zijn per direct op zoek naar een leerling kok voor de productie keuken. Als kok draag jij jouw steentje bij door samen met jouw collega's te zorgen voor de lekkerste maaltijden. Jouw werkzaamheden bestaan uit: - Het bereiden van de maaltijden volgens recepturen;

- Gerechten bereiden volgens dieetvoorschriften;

- Gerechten keuren;

- Het verschil maken voor hun klanten doormiddel van een goede maaltijd. Omschrijf jij jezelf als een harde werker en wil jij jezelf ontwikkelen als kok? Stuur dan jouw sollicitatie naar s.deroo@timing.nl en wij plannen zo snel mogelijk een kennismaking met jou in.

Wij bieden:

- Een aantrekkelijk salaris op basis van Slagers CAO;

- Goede begeleiding om jezelf te ontwikkelen als kok;

- Werken in een professioneel en gezellig team;

- Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer;

- Wekelijkse of vier wekelijkse uitbetaling van je loon. Kortom een leuke en leerzame baan bij een leuk bedrijf met een informele werksfeer en een gezellig professioneel team!

Wij vragen:

- Je bent 32 tot 38 uur beschikbaar;

- Je bent eens per twee weken beschikbaar op zaterdag.

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever bestaat sinds 1925 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd leverancier van vlees en vleeswaren aan de institutionele markt en de betere horeca. Onze opdrachtgever verwerkt iedere dag het beste vlees van klanten in de horeca via haar slagerijen op meerdere locatie. Naast de horeca zijn zij actief in de ziekenhuizen en verzorgingsinstelleingen. Het hoofdkantoor en één van de productiebedrijven zijn gevestigd in Emmen. Daarnaast is in Twello een productiebedrijf en een horecadistributiecentrum gevestigd.Functie:Koks
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via vanderzee.emmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Leerling Kok Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures