Vacature Hulpkracht lasserij

Hulpkracht lasserij in Coevorden

Op de werkvloer ben je verantwoordelijk voor de wisselaars. Deze wisselaars zijn aardig wat kilo's dus dat betekent dat je fysiek fit moet zijn. De wisselaars maak je met behulp van diverse handgereedschappen. Samen met je team sta je garant voor een constante hoge kwalitatieve productie. Jouw werkavond begint tussen 16:00 en 18:00 uur en werkt flexibel tot 21:00, 22:00 of 23:00 uur. In overleg is veel mogelijk! Het is van belang dat je handig bent, je werkt namelijk onder tijdsdruk. Is deze functie op jouw lijf geschreven? Wacht dan niet en solliciteer nu!

Wij bieden:

De arbeidsvoorwaarden voor deze functie zijn: - Flexibele bijbaan in avonduren;

- Uurloon €14,63;

- Reiskostenvergoeding a € 0,23 per kilometer;

- ADV-vergoeding;

- SAO-toeslag € 0,44 bruto per uur.

Wij vragen:

Wij vragen van jou: - Flexibel beschikbaar in de avonduren;

- Je hebt ervaring met het werken op tempo;

- Affiniteit met techniek is een pré.

Waar ga je werken:

Je zult deel uitmaken van een regionaal bekend productiebedrijf dat technische apparaten maakt voor huishoudens. Onze producten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en worden intern ontwikkeld. Onze faciliteiten zijn gloednieuw en volledig uitgerust, klaar om jou te verwelkomen in ons team.Functie:Lassers en snijders
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via intergas@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Hulpkracht lasserij Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures