Vacature Werkvoorbereider Kleinverbruik Aansluitingen

Werkvoorbereider Kleinverbruik Aansluitingen in Emmen

Werkvoorbereider kleinverbruik aansluitingen

 • Emmen
 • Techniek
 • € 2.621,- en € 3.744,-
 • MBO

 • Wat ga je doen?

  Met jouw energie kan het

  • Mede dankzij jouw voorbereidingen kunnen we de energietranistie realiseren!
  • Je werkt nauw samen met monteurs, werkvoorbereiders, uitvoerders en medewerkers van de project- en technische administratie.
  • Je kunt daarbij rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, hybride werken en doorgroeimogelijkheden.

  Zo ga jij deze uitdaging aan
  Jij als werkvoorbereider gaat werken voor het team kleinverbruik aansluitingen. Het werk is heel divers en uitdagend. Samen zijn we verantwoordelijk voor opdrachten voor kleinverbruik aansluitingen tot en met 3x80A en G25, openbare verlichting, hoog- en seriebouw, laadpalen en aansluitingen voor openbare- en verkeersvoorzieningen. Werken in de aansluitketen, betekent werkzaam zijn in een dynamische omgeving waar vrijwel geen werkdag hetzelfde is. Veiligheid, klantgerichtheid, voorspelbaarheid, samenwerking met onze ketenpartners en actieve sturing op gemaakte afspraken zijn kritische succesfactoren.


  Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

  • Je verzorgt de technische en administratieve voorbereidingen van opdrachten die door onze monteurs worden uitgevoerd.
  • Vraagbaak voor je collega's voor interne afstemming.
  • Jij zorgt ervoor dat de aanvraag van de klant gecontroleerd wordt op technische uitvoerbaarheid.
 • Functie-eisen

  Zo pak jij het aan
  Als persoon ben je een verbinder. Je staat open voor de mening van anderen, maar durft ook stelling te nemen en hieraan vast te houden. Resultaten halen zit in 'je bloed'. Dit is zeker iets voor jou als je het leuk vindt om te 'multitasken' . Je bent een vraagbaak voor je collega's, maar durft ook stelling te nemen en hieraan vast te houden. Tot slot ben je sterk in organiseren en plannen. Verder heb je:

  • Een afgeronde MBO3-diploma, het liefst in een technische richting die past bij onze branche. Je staat er voor open om, indien nodig, in de toekomst een mbo4-opleiding te halen.
  • Minimaal twee jaar ervaring als werkvoorbereider en/of monteur binnen de wereld waarin wij werkzaam zijn, het is namelijk belangrijk dat je voldoende ervaring hebt om klanten, aannemers en collega's op technisch gebied te ondersteunen en samen te brengen.
  • Ervaring met het werken in systemen (o.a. SAP en MS Office)

  Verder is het in deze functie belangrijk om weloverwogen keuzes te maken en hierin overtuigend te zijn richting anderen. Je hebt een belangrijke functie waarin besluitvaardigheid en communicatief vaardig zijn gewenst is.


  Het is vanwege veiligheidsrichtlijnen, noodzakelijk om vloeiend Nederlands te spreken, lezen en schrijven. Bij de werkzaamheden in deze functie kom je in aanraking met bedrijfsmiddelen die elektromagnetische velden veroorzaken. Dit kan van invloed zijn op de werking van een pacemaker.

 • Team & cultuur

  Je zet je schouders eronder met
  Je wordt onderdeel van het team aansluitingen kleinverbruik. Samen zijn we verantwoordelijk voor de realisatie van kleinverbruik aansluitingen in de regio Drenthe. De sfeer binnen het team is informeel, we staan open voor het geven en ontvangen van feedback en helpen elkaar groeien. Ons team bestaat uit +/- 20 collega's met uiteenlopende functies, denk aan: werkvoorbereiders, medewerkers technische en projectadministratie en uitvoerders.

 • Wat krijg je van ons?

  En wij steken natuurlijk ook energie in jou

  Bij Enexis werk je in de voorhoede van een van de grootste uitdagingen van onze tijd: de energietransitie. Daarbij zorgen we goed voor je. Dat begint met een uitgebreid welkomstpakket en -programma om je collega's te leren kennen. En met goede arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris tussen € 2.621,- en € 3.744- bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden kan je salaris oplopen tot € 4.819,- bruto per maand.

  • Bijdrage van 70% aan je ABP Keuzepensioen.

  • Persoonlijk budget van 10% en een 13e maand van 10,7% van je bruto jaarsalaris. Deze kun je flexibel inzetten of maandelijks of jaarlijks laten uitbetalen.

  • 24,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband. Meer oplaadtijd nodig? Met je persoonlijk budget en 13e maand koop je tot wel 35,5 extra verlofdagen.

  • Mogelijkheden om thuis te werken, inclusief een door ons ingerichte thuiswerkplek en een vergoeding van € 2,35 per dag.

  • Laptop of tablet en telefoon die je ook privé mag gebruiken.

  • Reiskostenvergoeding en een eersteklas ov-abonnement voor zakelijk gebruik.

  • Vitaliteitsbudget van € 500,- voor bijvoorbeeld een sportabonnement.

  • Ruimte om te groeien met ons interne ontwikkelplatform of externe opleidingen en trainingen.


  Werk als werkvoorbereider kleinverbruik aansluitingen aan het energienetwerk van morgen
  Solliciteer via de button onder aan deze pagina. Binnen twee weken ontvang je een reactie. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Martijn Mohlmann

  Goed om te weten

Monteur in schakelstationMonteur in schakelstation

Sollicitatieproces

1

2

Kennismakingsgesprek

Tijd om elkaar te leren kennen. Wie ben je? Wat doe je graag? Waarom deze functie? En niet onbelangrijk: Wat wil jij weten van ons?

3

Vervolggesprek

We horen graag over je werkervaringen en waarom de functie op je lijf geschreven staat. Daarnaast zullen we ook dieper ingaan op de inhoud van de functie. Deze beantwoorden we natuurlijk graag.

4

Arbeidsvoorwaardengesprek

Is er een wederzijdse match? Dan doen we je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden, zoals het aantal vakantiedagen en een persoonlijk budget: Enexis zorgt voor jou - ook buiten je werktijden.

5

Een warm welkom!

Het sollicitatieproces zit erop. Je hoeft alleen nog maar je handtekening te zetten en dan start jouw avontuur bij Enexis.

Functie:werkvoorbereider aansluitingen kleinverbruik
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2621 – 3744
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Enexis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Werkvoorbereider Kleinverbruik Aansluitingen Enexis 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures