Vacature Heftruckchauffeur/Magazijnmedewerker Forbo-Novilon

Heftruckchauffeur/Magazijnmedewerker Forbo-Novilon in Coevorden

Op de afdeling Magazijn Gereed Product bij Forbo worden alle geproduceerde producten opgeslagen in stellingen. Vanuit dit magazijn worden de verschillende producten vervolgens getransporteerd over de hele wereld. In een team van +/- 8 medewerkers ben jij de hele dag actief met het ontvangst en uitgifte van de verschillende producten. Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde medewerker die zich thuis voelt op de heftruck! De volgende werkzaamheden horen bij jouw functie: - het laden en lossen van producten met behulp van een heftruck;

- het op maat snijden van rollen;

- het verzamelen van orders op basis van een picklijst;

- het scannen van voorraden;

- de zendingen klaarzetten op pallets. Een rondleiding over de werkvloer en een kennismaking is onderdeel van de selectieprocedure. Hierdoor krijg je gelijk een goed beeld van de werkzaamheden op de afdeling, zodat je goed voorbereid aan het werk kan gaan.

Wij bieden:

Ben jij een teamspeler die houdt van afwisseling in je werk? Dan hebben wij bij Forbo-Novilon in Coevorden een fantastische fulltime baan voor jou als heftruckchauffeur. We waarderen jouw harde werk met een royaal salaris van €15,59 per uur, exclusief een ploegentoeslag van 21,38%. Bovendien is onze locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer en vergoeden we je reiskosten, afhankelijk van je woon-werk afstand.

Wij vragen:

We zijn op zoek naar een energieke en gemotiveerde collega die: - In het bezit is van een geldig heftruckcertificaat;

- Geen moeite heeft met werken in ploegen (3 ploegen: ochtend/middag/nachtdiensten);

- Veiligheid hoog in het vaandel heeft staan;

- Nauwkeurig en efficiënt werkt;

- Goede communicatieve vaardigheden heeft;

- Fysiek in goede conditie is.

Waar ga je werken:

Je wordt onderdeel van een dynamisch team van 300 medewerkers en circa 100 uitzendkrachten bij Forbo-Novilon B.V., waar we dagelijks werken aan een nieuwe generatie projectmatige en huishoudelijke vinyl vloerbedekking met innovatieve eigenschappen en designs. We zijn gevestigd in Krommenie, Assendelft, Wormerveer en Coevorden en hebben fabrieken en verkoopkantoren in meer dan 20 landen. Zie jij jezelf al rondrijden op de heftruck in onze fabriek? Stuur ons dan vandaag nog je sollicitatie!Functie:Heftruckbestuurders
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via forbo.coevorden@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Heftruckchauffeur/Magazijnmedewerker Forbo-Novilon Timing 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures