Vacature Service Monteur

Service Monteur in Klazienaveen

  • Redactie Erica
  • 03-01-2024

Service Monteur in Klazienaveen

Service monteur

De Service Monteur: Een Expert in Installatietechniek

Als servicemonteur ben jij een ware expert op het gebied van installatietechniek. Geen enkele installatie heeft geheimen voor jou. Jouw kennis en ervaring maken jou de ideale kandidaat voor deze uitdagende functie.

Wij zijn momenteel op zoek naar meerdere servicemonteurs om ons team uit te breiden. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor verschillende werkzaamheden binnen de elektro-, water- en klimaattechnische installaties bij onze klanten, met name in de glastuinbouwsector.

Als service monteur ga je zelfstandig op pad om technische problemen op te sporen en slimme oplossingen te bedenken om ze te verhelpen. Daarnaast is het essentieel dat je regelmatig onderhoud verricht aan de installaties, zowel op elektro-, water- als klimaattechnisch niveau. Hierbij speel je een signalerende rol voor vernieuwingen, zodat de installaties altijd optimaal blijven functioneren. Omdat storingen op elk moment van de dag kunnen optreden, draai je ook mee in periodieke stand-by diensten.

Naast deze belangrijke taken zul je ook nieuwe installaties moeten inbedrijfstellen. Dit maakt jouw functie als servicemonteur extra veelzijdig en uitdagend.

Om succesvol te zijn in deze rol vragen wij minimaal een afgeronde MBO3 opleiding en/of relevante werkervaring. Daarnaast verwachten wij dat je klantvriendelijk en servicegericht bent, omdat je veelvuldig contact hebt met onze klanten. Je moet bereid zijn om aanvullende trainingen en opleidingen te volgen, zoals de Priva-training. Goede communicatieve vaardigheden zijn ook van groot belang in deze functie. Verder dien je bereid te zijn om te reizen en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende baan waarin er ruimte is voor eigen ideeën en inbreng. Daarnaast kun je rekenen op aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een collectief pensioen, collectieve ongevallenverzekering en een 13e maand. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Om ervoor te zorgen dat je goed uitgerust op pad kunt gaan, stellen wij een prachtige bus ter beschikking die goed gevuld is met benodigde gereedschappen. Ook ontvang je een laptop en telefoon van de zaak om efficiënt te kunnen werken.

Mocht je nog vragen hebben over de functie of ons bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de mail of telefonisch op 9 (bereikbaar op dinsdag en vrijdag of laat gerust een bericht achter). Wij kijken enthousiast uit naar jouw motivatiebrief en CV.

Je kunt deze documenten versturen naar Mw. - of per post naar EVE Techniek B.V., t.a.v. Mw. , Heemst 4, 7892 AL Klazienaveen.

Word jij onze nieuwe service monteur? Laat ons zien wat je in huis hebt en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team!

EVE Techniek B.V.


Functie: servicemonteur Startdatum: 23-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met EVE Techniek via onbekend of onbekend.

Functie:servicemonteur
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met EVE Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Service Monteur EVE Techniek 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures