Vacature Customer Relations en Sales Medewerker

Customer Relations en Sales Medewerker in Coevorden

Per direct zijn wij opzoek naar onze Customer Care topper, maar niet zo maar een! Bij GratisWebshopBeginnen willen wij dat iedereen binnen een paar klikken zijn eigen webshop kan beginnen zonder problemen. Wij zijn een jong en dynamisch team en zoeken iemand die gezellig een (alcoholvrije) borrel meedrinkt op de vrijdagmiddag.

Werken bij GratisWebshopBeginnen

Wij zijn ontzettend betrokken en willen graag de manier van denken van onze toffe klanten volgen, zo om tot het beste resultaat te komen. Daarom zoeken wij een topper die ons kan versterken voor minimaal 24 en maximaal 36 uur in de week.

Wat wij zoeken?

Een Customer Relations en Sales medewerker die:

  • Wil werken bij het gezelligste e-commerce bedrijf van Nederland. Wij staan 1000% achter het principe dat je met veel plezier naar je werk moet gaan. Daar doen wij dan ook ons stinkende best voor.
  • Gemotiveerd is. Jij bent niet iemand die vanaf de zijlijn meekijkt, maar meedenkt, vragen stelt en niet bang is om zijn of haar mening te geven.
  • Inlevingsvermogen heeft. Je hebt dagelijks te maken met allerlei types mensen en zeer uiteenlopende situaties. De klant verwacht de beste service en liefst zo snel mogelijk. Je moet begrijpen wat de klant wil. Luisteren is vaak belangrijker dan praten.
  • Wil mee- en doorgroeien met GratisWebshopBeginnen. Hoe beter jij het doet, hoe meer collega's jij onder je kan gaan krijgen.
  • Ervaring heeft met webshops. Dit is voor ons een pré, maar zeker niet noodzakelijk. Wanneer je leergierig bent, kom je minstens zo ver.

Kom met ons in contact

Kun jij je vinden in de vijf bovenstaande punten, dan zijn wij opzoek naar jou! Iemand die wat kan toevoegen aan GratisWebshopBeginnen. Stuur een mail aan met jouw motivatie en CV en dan nodigen wij jou graag uit voor een leuk gesprek.Functie:customer relations sales medewerker
Startdatum:11-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gratiswebshopbeginnen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Customer Relations en Sales Medewerker Gratiswebshopbeginnen 11-05-2024

Bekijk ook andere vacatures