Vacature Reisadviseurs

Reisadviseurs in Nieuw-Amsterdam

Franchise-organisatie

pic 1

Uw Business Travel Consultant

Dé club voor ervaren reisadviseurs!

The Travel Club is de grootste en snelst groeiende onafhankelijke franchiseorganisatie voor zelfstandige reisadviseurs en zakenreisadviseurs.

The Travel Club

Alle reisadviseurs boeken onder ons centrale ANVR nummer. Dankzij de concentratie van de omzet profiteer je als reisadviseur van de beste condities. We werken samen met alle gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, België en Duitsland alsmede met incoming agents over de gehele wereld. Het aantal reisadviseurs aangesloten bij The Travel Club groeit snel.

Als persoonlijk reisadviseur werk je zelfstandig. Het is belangrijk dat je beschikt over voldoende relevante werkervaring. Je klantenkring zal naar alle waarschijnlijkheid in eerste instantie bestaan uit vrienden, familie, kennissen en relaties en dit netwerk breidt zich steeds verder uit. Op afspraak kom je bij de klant thuis om reisadvies te geven en reizen te boeken. Als reisadviseur beschik je over alle tools om je werk zo optimaal en efficient mogelijk uit te kunnen voeren waaronder brochures, zoek- en boekengines en een professionele website. Daarnaast bieden wij ondersteuning naar wens en behoefte bij de uitvoering van je werk als reisadviseur.

The Travel Club Business

Ook voor zakenreisadviseurs biedt The Travel Club een franchiseformule: The Travel Club Business. Als zakenreisadviseur beschik je over alle tools om het vak optimaal uit te oefenen zoals een GDS en overige technologiën en profiteer je van special fares die je voor je klant kan boeken. Je dient te beschikken over een groot netwerk maar wij kunnen je ook ondersteunen bij het voeren van zakelijke acquisitie.

The Travel Club Groups & Incentives

Voor reisadviseurs met concrete ervaring in groeps- en incentives reizen biedt The Travel Club ook een franchiseformule. The Travel Club biedt een groot assortiment maar het is ook mogelijk om buiten het bestaande assortiment te boeken. Vrijheid in ondernemersschap.


USP's van The Travel Club

  • Uitstekend business model voor de reisadviseur
  • Zeer uitgebreid touroperatorassortiment; we verkopen geen Nee
  • Meeste vrijheid in het eigen ondernemersschap en vrije keuze in je verkoopbeleid
  • Boekbare website
  • Onderscheidende reclame- en marketingitems
  • Uitgebreid intranet en forum
  • Ondersteuning naar wens en behoefte door team hoofdkantoor

Missionstatement

Missionstatement van de totale franchiseorgansiatie: het creëren van een landelijk netwerk van succesvolle professionele reisadviseurs middels een onderscheidende franchiseformule rekening houdend met de wensen van de klant en de belangen van de reisadviseurs.

Missionstatement van de reisadviseurs: het bieden van persoonlijk reisadvies gebaseerd op de wensen en eisen van de klant met een continue streven naar optimalisering van service en kwaliteit.

Tot ziens bij The Travel Club!Functie:reisadviseur
Startdatum:04-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met The Travel Club via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Reisadviseurs The Travel Club 04-05-2024

Bekijk ook andere vacatures