Vacature Cost Engineer/Cost calculator

Cost Engineer/Cost calculator in Emmen

Als cost engineer/cost calculator kijk jij scherp naar de vraagstelling van de kant en voorziet in een passende oplossing en commercieel voorstel. Het uiteindelijke doel hierbij is de gunning van de opdracht. Het team bestaat uit vijf collega’s. Jij bent samen met de sales afdeling verantwoordelijk voor calculatie tot aan het uitbrengen van de offerte. Jij werkt voornamelijk voor de WTB afdeling waarbij de projecten verschillen van €15.000 tot €4.000.000. Technische ondersteuning staat hierbij centraal en jij werkt sterk klantgestuurd. Jij calculeert de WTB en multidisciplinaire aanvragen, waarbij kennis van piping relevant is. Jij houdt jou bezig met de prijsopbouw van de materialen en uren. Jij onderhoudt het klantcontact en het contact met collega’s omtrent het opmaken van de offerte. Jij doet de prijsaanvragen bij leveranciers en onderaannemers. Jij bezoekt de projectlocaties, zorgt voor een zuivere verslaglegging en archiveert de aanvraaggegevens. Jij organiseert vergaderingen en bespreekt de technische en commerciële elementen van het project met de projectmanager en salesmanager.Functie:Cost Engineer/Cost calculator
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3400 – 3900
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Headhuntersteam via k.damhof@headhuntersteam.nl of 050-526 88 84. Of bezoek hun website https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/cost-engineercost-calculator.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Cost Engineer/Cost calculator Headhuntersteam 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures