WATERSCHAPSBLADAanvraag omgevingsvergunning van 25 april 2024 voor aanleg tijdelijke stuw bij Tweede Boerwijk te Erica, waterloop WL03005. De aanvraag heeft als dossiernummer Z-2449897

Aanvraag voor Natuur en milieu | Organisatie en beleid

Waarom laat het dagelijks bestuur u dit weten?Een omgevingsvergunning wordt bij het waterschap aangevraagd om toestemming te krijgen om activiteiten of werkzaamheden uit te voeren op of bij waterstaatswerken (bijvoorbeeld een watergang of waterkering) of het onttrekken of lozen van oppervlaktewater of grondwater in beheer bij het waterschap.Met dit bericht (kennisgeving) laat het waterschap u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Dan kunt u hier op tijd op reageren.Hoe gaat het verder?Waarschijnlijk neemt het waterschap binnen 8 weken na ontvangst van de aanvraag een definitief besluit over het verlenen van de omgevingsvergunning. Als het waterschap van de gevraagde omgevingsvergunning heeft verleend, laat het waterschap dat weten met een nieuw bericht. Vanaf dat moment kunt u hierop reageren (bezwaar maken). U kunt nu nog niet reageren.Informatie of vragen over de aanvraag van de Omgevingsvergunning?U kunt op dit moment de aanvraag van de omgevingsvergunning bekijken en vragen stellen. U kunt hiervoor bellen met het algemene telefoonnummer (088) 2203333.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Erica. Bekijk alle Bekendmakingen erica in .

https://ericakrant.nl/bekendmakingen-erica/

Deel dit bericht:

Redactie Ericakrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ericakrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Erica.

Gerelateerde berichten