Vacature Warehouse Medewerker

Warehouse Medewerker in Emmen

Ben jij een logistieke duizendpoot? Of heb je al veel ervaring op de heftruck? Dan ben jij misschien wel de Warehouse medewerker waar wij naar op zoek zijn!
Bekijk snel onderstaande vacature en het aanbod!

Als Warehouse Medewerker ga je de productielijnen voorzien van grondstoffen, halffabricaten en verpakkingsmaterialen. Ook voer je eindproducten/halffabricaten af naar de juiste locatie en sla je pallets op in blokopslag. Bij je takenpakket behoren ook productiewerkzaamheden, denk hierbij aan; het controleren, bedienen en herinrichten van de verpakkingsmachines.
De kwaliteitscontroles voer je uit en je doet de documentatie van batch-relevante/operationele gegevens.  Functie:Warehouse medewerker, Productiemedewerker logistiek
Startdatum:15-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3027 – 3027
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via a.riemersma@werk.olympia.nl of 0591 65 92 11. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Warehouse Medewerker Olympia 15-01-2024

Bekijk ook andere vacatures