Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Klazienaveen

Vrijwilligers Triathlon Klazienaveen:

Wat fijn dat u interesse heeft in een vrijwilligerstaak bij onze triathlon. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden tijdens onze triathlondag en de dagen voorafgaand.

Voor verenigingen is een vergoeding van 12,50 euro per persoon per dagdeel beschikbaar voor de clubkas van de vereniging. Op deze manier ondersteunen we andere verenigingen! De minimumleeftijd om voor vergoeding in aanmerking te komen is 14 jaar.

Mocht u vragen hebben over vrijwilligerszaken dan kunt u contact opnemen via en tevens vindt u ons op Facebook .

De verschillende mogelijkheden:

Medewerker zwemparcours

Aan het zwemparcours zijn verschillende leuke onderdelen waar wij enthousiaste vrijwilligers voor nodig zijn. Zo hebben we "sterke armen" nodig bij de zwemuitstap om de atleten uit het water te helpen, vrijwilligers die de atleten sponsen aanreiken, schoenen van atleten verzamelen in tasjes, etc.

In totaal zijn er 8 enthousiaste vrijwilligers nodig voor het zwemparcours die onder leiding van de coördinator zwemmen, verantwoordelijk zijn voor het veilig laten verlopen van het zwemonderdeel.

Met een enthousiaste groep van 15 vrijwilligers ben je onder leiding van de coördinator wisselzone en de coördinator wisselzone kindertriathlon verantwoordelijk voor alles wat in en om de wisselzone gebeurd. Er zijn heel veel verschillende taken gedurende de triathlondag in de wisselzone:

 • Fiets check-in
 • Fiets check-out
 • De op/afstapbalk/lijn
 • Controleur/wegwijzer

Medewerker wedstrijdsecretariaat

Op het wedstrijdsecretariaat komen alle atleten om hun startbescheiden af te halen. Jij bent het aanspreekpunt voor deze atleten en je zult hun vragen beantwoorden. Natuurlijk is altijd de coördinator wedstrijdsecretariaat in de buurt voor écht moeilijke vragen.

Ben jij punctueel, vriendelijk en enthousiast en lijkt het je leuk om onze deelnemers hun startbescheiden uit te reiken?

Medewerker verzorgingspost

Onze atleten verrichten een zware taak tijdens hun triathlon. Om hen hierbij te ondersteunen hebben we 4 verschillende verzorgingsposten; één verzorgingspost aan het fietsparcours en drie aan het loopparcours. Bij deze verzorgingsposten krijgen atleten de mogelijkheid om drinken, sponzen, sportvoeding of fruit aan te nemen.

Lijkt het jou leuk om te helpen op een verzorgingspost?

Voor verenigingen is een verzorgingspost dé ideale plek om gezamenlijk te kunnen staan!

Medewerker finish

Aan het eind van hun triathlon finishen de atleten over de rode loper, onder de finishboog. In het finishgebied zijn we verschillende vrijwilligers nodig voor o.a. de volgende taken:

 • uitreiken medailles
 • meeschrijven finishtijden
 • verzorgingspost finish
 • finishlint voor eerste doorkomst

Lijkt het je leuk om met een gezellige groep mensen te helpen bij de finish onder leiding van onze coördinator finishgebied?

Medewerker parkeerbegeleiding

Wanneer er meer dan 1000 atleten naar de triathlondag komen moet het parkeren natuurlijk ook in goede banen geleid worden. Hiervoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Jij draagt samen met nog 3 vrijwilligers zorg voor het correct aanrijden, parkeren en verlaten van de parkeerplaatsen.

Lijkt het je leuk om deze functie te vervullen?

Medewerker op/afbouw

Voorafgaand aan de triathlon moeten alle onderdelen worden opgebouwd en na afloop moet alles ook weer worden afgebroken. Samen met een enthousiast team vrijwilligers ga jij aan de slag om een geweldig finishgebied, wisselzone, parcours en zwemuitstap neer te zetten, waar atleten zich perfect thuis zullen voelen.

Lijkt het je leuk ons te helpen en samen het parcours te bouwen en af te breken?

Wat bieden wij jou als vrijwilliger:

 • De ervaring om de triathlon van dichtbij mee te maken
 • Een overheerlijk lunchpakket
 • Een Snack-bon van de snack-kar (patatje, snack, drinken)


Functie:vrijwilligers
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Triathlon Klazienaveen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Erica
 2. Vrijwilligers Stichting Triathlon Klazienaveen 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures