Vacature Vakantiewerk als belader bij Area Reiniging

Vakantiewerk als belader bij Area Reiniging in Emmen

Hoe ziet jouw werkdag bij Area eruit? Daar is lastig een antwoord op te geven, want geen dag is hetzelfde! Wél is zeker dat je iedere dag lekker buiten aan het werk bent. Je kunt binnen Area worden ingezet als belader in de vuilophaaldienst, in de zakelijke dienstverlening of op de kolkenzuiger. Daarnaast is het ook een mogelijkheid dat je wordt ingezet om particuliere klanten de weg te wijzen in de milieustraat. Omdat Area vestigingen heeft in Emmen, Hoogeveen en Coevorden kan je, wanneer je je rijbewijs hebt, ook ingezet worden in andere gemeentes. Uiteraard is het geen probleem als dit niet het geval is en wordt daar rekening mee gehouden. Ben jij de enthousiaste kandidaat die beschikbaar is voor werk tijdens de zomerperiode? Solliciteer dan op deze mooie functie en we nemen snel contact met je op!

Wij bieden:

Waarom is werken bij Area leuk? - Je uurloon als belader (vanaf 18jaar) bedraagt € 15,00. Daarnaast krijg je in de weekenden een interessante toeslag. - Je werkt zelfstandig of in een klein team. - Je werkt de hele dag lekker buiten. Dus je hoeft niets te missen van het lekkere weer in de zomer. - Je werktijden zijn over het algemeen van 07.00u tot 16:30u, dus je bent ook op tijd weer thuis!

Wij vragen:

Wij zoeken kandidaten die in de zomervakantie (week 30 tot en met 35) minimaal 4 tot 6 weken aaneengesloten beschikbaar zijn. Mocht je alle 6 de weken beschikbaar zijn, is dat natuurlijk helemaal fantastisch! Wil je graag eerder starten of nog een paar weken langer doorwerken? In overleg is veel mogelijk! In verband met de werkzaamheden dien je minimaal 18 jaar of ouder te zijn.

Waar ga je werken:

Met circa 160 medewerkers houdt Area Reiniging zich bezig met de inzameling en verwerking van afvalstromen en het reinigen van openbare ruimtes, bestrijding van gladheid en plaagdieren in de gemeentes Emmen, Hoogeveen, Coevorden, Zweeloo en Oldambt. Het verzorgingsgebied omvat ruim 82.000 huishoudens. Area Reiniging ziet het als haar missie om klanten te helpen zoveel mogelijk waardevolle grondstoffen uit afval terug te winnen. Daarnaast is geen werkdag hetzelfde. Misschien dat je dezelfde route rijdt, maar de situaties die je tegenkomt zijn dagelijks anders... en dat is nu juist de charme! Regelmatig een extra werkbon afhandelen, mensen onderweg helpen of een container die in het inzamelvoertuig verdwijnt, zomaar een paar voorbeelden. En dat alles met veel vrijheid en de hele dag buiten!Functie:Laders en lossers
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vakantiewerk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via area.emmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Vakantiewerk als belader bij Area Reiniging Timing 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures