Vacature Uitvoerder

Uitvoerder in Emmen

Als Uitvoerder Schilderwerk ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van diverse schilder- en planmatig onderhoudsprojecten. Van begin tot eind houd je toezicht op de werkzaamheden en zorg je voor de kwaliteit ervan. Dit omvat het meten van het werk, het uitvoeren van inspecties en het waarborgen van de afgesproken standaarden. Je werkt nauw samen met de projectleider om het werk efficiënt te organiseren.

Een goede logistieke planning is van essentieel belang voor jou als uitvoerder. Je zorgt voor een optimale inzet van personeel, materiaal en materieel. Hierbij overleg je regelmatig met de teamleiders om alles soepel te laten verlopen. Samen zorgen jullie ervoor dat de vakmensen goed worden ondersteund en dat het beleid op het gebied van kwaliteit, welzijn en veiligheid wordt nageleefd.

Je bent voortdurend bezig met het optimaliseren van werkprocessen binnen jouw afdeling, waardoor de efficiëntie en effectiviteit worden verbeterd.Functie:Uitvoerder Schilderwerken
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via e.bijlholt@eminentgroep.nl of 06 - 30 39 16 82. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Uitvoerder Eminent Groep 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures