Vacature Timmerman houtrot woningstichting (Regio Emmen)

Timmerman houtrot woningstichting (Regio Emmen) in Emmen

Timmerman houtrot woningstichting (Regio Emmen)

Geen lange ritten voordat je aan het werk gaat! Want als timmerman pak je in de regio Drenthe houtrot reparaties op. Dat ga je doen op projecten voor woningstichtingen, waar het werk elke dag anders is. Dit is jouw kans om het verschil te maken, in de regio Emmen.

Over de functie

In een team van timmermannen en schilders heb jij een belangrijk aandeel in de onderhoudsprojecten voor de woningstichting. Zonder jouw werk, kunnen collega’s hun werkzaamheden niet beginnen. Wat je zoal gaat doen?

 • Je verwijdert houtrot bij de woningen van de woningstichting.
 • Je controleert de condities van kozijnen en deuren.
 • Je vervangt hang- en sluitwerk en ook het kitwerk valt onder jouw functie.

En zoals aangegeven werk je alleen in de regio. Hoogeveen, Assen, Hardenberg, Emmen – dat wordt jouw werkgebied. Want voor jou is een goede balans tussen werk en privé belangrijker dan uren onderweg zijn.

Jouw werkgever

Door jarenlang vakwerk te leveren, heeft jouw werkgever een groot netwerk opgebouwd in het vastgoedonderhoud en het onderhoud voor woningstichtingen. Daar zijn ze goed in. Geen nieuwbouw, maar enkel het mooie werk. Plezier, kwaliteit en een goede werksfeer, daar staat jouw werkgever om bekend.

Wat wij bieden

 • We baseren jouw salaris op je ervaring. Het salaris ligt tussen €3.035,00 bruto per maand en kan oplopen tot wel €3.750,00 bruto per maand.
 • Je wordt ingeschaald volgens de cao van het bedrijf. Je krijgt alle adv-dagen, pensioen vanaf dag 1, 25 vakantiedagen en alle overige voorwaarden uit de cao.
 • Er wordt gekeken of jij met een collega mee naar het project kan rijden. Is er geen collega in de regio? Dan krijg je je eigen bus!
 • Alles ligt voor je klaar zoals (elektrisch) gereedschap en kleding. En natuurlijk collega’s waar je machtige schik mee kan hebben.
 • Een werkweek bestaat uit 37,5 uur. Lekkere korte dagen dus!

Wat wij vragen

 • Wij vinden jouw ervaring veel belangrijker dan een papiertje.
 • Je bent positief ingesteld.
 • Je houdt ervan om met een vast team van project naar project te werken.

Interesse in deze baan?

Is dit de baan die voor jou voelt als de volgende stap in je carrière? Maak dan de stap om jouw gegevens achter te laten. Je wordt door Chiel gebeld en hij vertelt je alles over deze afwisselende functie.

Solliciteren

Reageren is eenvoudig. Wil je eerst meer weten? Bel of app dan met Chiel Huisjes van Werfum bouw & techniek op  0651772648 of   0887775500.Functie:houtrotter, houtrot timmerman, timmerman houtrot, onderhoudstimmerman, renovatie timmerman
Startdatum:29-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3035 – 3750
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werfum via chiel.huisjes@werfum.nl of 651772648. Of bezoek hun website https://werfum.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Timmerman houtrot woningstichting (Regio Emmen) Werfum 29-04-2024

Bekijk ook andere vacatures