Vacature Stagiaire

Stagiaire in Klazienaveen

Stagiaire werken en leren BBL

  • Reference code: 152031
  • Klazienaveen , Langestraat 145

Stagiaire werken en leren BBL

DIENSTVERBAND

(Parttime, minimaal 24 uur per week)
Als stagiair zorg jij samen met je collega's dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen.

WAT GA JE DAGELIJKS DOEN

Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega's het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen.
Gedurende de dag ben je verder bezig met de winkel- en schapindeling en maak je in overleg met de (Assistent) Bedrijfsleider nieuwe kopstellingen en bouw je gedeelten van de winkel om. Je speelt hierbij in op commerciële thema's, slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu's extra aandacht verdienen.
Je spiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke en vlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dag schoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

WAT KENMERKT EEN STAGIAIR BIJ ACTION ?

Een Stagiair van Action is klantvriendelijk, netjes en harde werker. Je bent creatief bij het indelen van onze schappen, teamgericht en kunt goed hoofdrekenen. Dit alles doe je in een gestructureerde en nette winkel.
En verder:

  • Je volgt een BBL-opleiding richting detailhandel, of bent van plan om deze te gaan volgen;
  • Je bent bereid om naast je lessen op school, ten minste 24 uur per week te werken;
  • Je vindt het vanzelfsprekend om regelmatig in het weekend en de avonduren te werken;
  • Ervaring in de detailhandel is niet strikt noodzakelijk;
  • Minimaal 16 jaar i.v.m. kassawerkzaamheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;

JIJ ALS STAGIAIR BIJ ACTION

Naast een salaris volgens de Action CAO en 15% korting op je aankopen bij Action zijn er door de snelle groei van onze winkels doorgroei mogelijkheden bij Action. Als Stagiair kun je doorgroeien naar (Assistent) Bedrijfsleider.

VRAGEN ?

Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling Customer Support op telefoonnummer . Zij helpen je graag verder!Functie:stagiair
Startdatum:21-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Action via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Stagiaire Action 21-02-2024

Bekijk ook andere vacatures