Vacature Stagiair Facility Management

Stagiair Facility Management in Emmen

Huidige: Stagiair Facility Management

Stagiair Facility Management

Plaats Emmen en thuis

Per 2 september 2024

Sluitingsdatum 30 juni 2024

Salaris € 228 tot maximaal € 759

Volg jij een opleiding in de richting van Facility Management en zoek jij een uitdagende stage bij een ondernemende, maatschappelijk gedreven organisatie? Dan is dit je kans! Vanaf september 2024 hebben wij een praktijkgerichte onderzoeksopdracht op het gebied van werkplekbeheer.

Wat is jouw stageopdracht?

Je komt te werken bij onze afdeling Facilitaire Zaken. Als stagiair ben jij een volwaardig lid van ons team. Je werkt mee aan de dagelijkse werkzaamheden, zodat jij werkervaring kunt opdoen binnen je vakgebied. Uiteraard krijg je ook voldoende tijd om te werken aan je stageopdracht. Deze opdracht gaat over werkplekbeheer. Hierin ga je onderzoek doen naar (onder andere) werkplekinrichting, verlichting, akoestiek en klimaat binnen het Domesta-kantoor, maar deels ook binnen het gebouw 'Westeind Emmen'.

Jouw onderzoeksresultaten gebruiken we om in 2025 het project werkplekbeheer uit te voeren. Kortom: veel leren van verschillende facilitaire aspecten, een onderzoek met impact en mega interessant!

Wat krijg je van ons?

 • Natuurlijk krijg je een stagevergoeding. Dit is tussen € 228 en € 759 per maand. Dit hangt af van je leeftijd en hoort bij een fulltime stageweek (36 uur).
 • Wij zijn heel flexibel! We bieden een fijne combinatie van werken op kantoor en thuis.
 • Een stageplaats bij een maatschappelijk gedreven organisatie; met oog voor de mens en een gezellige informele sfeer.
 • Vrijheid om je eigen mening te geven en richting te geven aan het project werkplekbeheer.
 • Altijd ruimte voor ondersteuning en om vragen te stellen aan je team en collega's.
 • Een mooie werkomgeving in het centrum van Emmen, met goede aansluiting op het OV.

Dit is wie jij bent

Wij zoeken een enthousiaste en positief ingestelde student. Je bent een echte aanpakker en houdt ervan om structuur te creëren. Als persoon ben je ondernemend en bevlogen en je kijkt met veel plezier uit naar je stageperiode. Verder ben jij:

 • op dit moment aan het studeren in de richting van Facility Management of vergelijkbaar (MBO 4 of HBO);
 • op zoek naar een (3 e - of 4 e -jaars) meewerkstage, waarin je ook werkt aan een praktijkgerichte onderzoeksopdracht;
 • proactief, nieuwsgierig en vind je het leuk om nieuwe dingen te leren.

Wie zoekt jou?

Wij zijn Domesta. Een woningcorporatie in Drenthe met ongeveer 125 enthousiaste medewerkers. We verhuren ruim 10.000 sociale huurhuizen in de gemeenten Emmen, Coevorden en Hoogeveen. Dit doen we voor de mensen met de laagste inkomens of voor wie dat om andere redenen moeilijk is dat zelf te regelen. Wij vinden namelijk dat ieder mens - van kind tot senior - recht heeft op een eigen plek, een veilig thuis waar ze in vrijheid en zorgeloos kunnen wonen.

Interesse?

Stuur vóór 1 juli je cv naar Jerieke Hilgen, coördinator Facilitaire Zaken & Huisvesting via . Wil je eerst meer weten over onze stageopdracht? Bel dan met Jerieke: . Mailen kan natuurlijk ook.Functie:stagiair facility management
Startdatum:22-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Domesta via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Stagiair Facility Management Stichting Domesta 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures