STAATSCOURANTOntwerpbestemmingsplan ‘Erica, Hertenbaan 1’

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Vanaf 19 mei 2021 tot en met 29 juni 2021 kunt u het ontwerpbestemmingsplan ‘Erica, Hertenbaan 1’ met bijbehorende stukken bekijken bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Emmen. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer NL.IMRO.0114.2021002-B501). Dit plan zorgt ervoor dat het perceel aan de Hertenbaan 1 te Erica kan worden bebouwd met een vrijstaande woning. Het perceel is momenteel onbebouwd en heeft de bestemming Wonen-Vrijstaand, zonder bouwvlak. Hierdoor is niet mogelijk om een vrijstaande woning te bouwen. Verzocht is om voor dit perceel een bouwvlak toe te kennen. Met dit plan wordt de bouw van de woning juridisch planologisch mogelijk gemaakt.ZienswijzeVanaf 19 mei 2021 tot en met 29 juni 2021 kunt u schriftelijk of digitaal een zienswijze(n) opsturen naar de gemeenteraad. Wilt u een mondeling uw zienswijze doorgeven? Maak dan een afspraak via 140591. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u aan de gemeenteraad van Emmen via postbus 30001, 7800 RA in Emmen. Vermeld hierbij wel het zaaknummer 326137-2020. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/zienswijze.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Erica. Bekijk alle Bekendmakingen erica in Erica.

https://ericakrant.nl/bekendmakingen-erica/

Deel dit bericht:

Redactie Ericakrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ericakrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Erica.

Gerelateerde berichten