Vacature Psycholoog/Orthopedagoog

Psycholoog/Orthopedagoog in Den Oever

Psycholoog/Orthopedagoog

Locatie

Nederland, Noord-Holland, Anna Paulowna - Den Oever

Aantal uren

16 - 16

Plaatsingsdatum 03 juni 2024

Jouw contactpersoon

Stacey Dikkes

Over RID

Ieder kind heeft eigen talenten en dromen. Je vol zelfvertrouwen ontplooien, dat gunnen wij iedereen. Vaardigheid in lezen, spellen en rekenen geeft je een vliegende start. Wij helpen met extra taal- en rekenkracht. Zo maken wij samen de weg vrij voor talent.


Elke dag bouwen wij samen aan een krachtige taal- en rekenontwikkeling. Wij kijken door de ogen van het kind en bundelen krachten met ouders, school en gemeente. Wij vertalen wetenschappelijke expertise naar effectieve ondersteuning en vernieuwing in de praktijk.

Met ruim 320 gedreven RID'ers, verdeeld over 15 teams, helpen wij kinderen door heel Nederland. De collega's op het stafkantoor in Arnhem faciliteren deze teams zo goed mogelijk, zodat iedereen zich maximaal kan richten op het geven van excellente onderwijsondersteuning en zorg.

Onze mensgerichte organisatie kenmerkt zich door een sterke binding tussen collega's en teams. Een werkomgeving waar je verantwoordelijkheid krijgt en het veilig voelt initiatief te nemen. Waar collega's zich iedere dag maximaal inzetten om kinderen te laten groeien. Wij blijven ook zelf voortdurend leren, ontwikkelen en innoveren. Intern maken wij graag de weg vrij voor talent. We kijken samen hoe jij je talenten en expertise optimaal kunt ontplooien.

Wij ondersteunen steeds meer kinderen en scholen. Daarom zoeken wij nieuwe collega's om ons team te versterken.


Wat ga je doen?


Als behandelaar/diagnosticus bij RID help jij kinderen in het basisonderwijs stap-voor-stap vooruit. Je ziet wekelijks je cliënten, voornamelijk kinderen in de basisschoolleeftijd met dyslexie. Je stelt behandelplannen op, je oefent samen het lezen en spellen en informeert ouders en scholen over de voortgang. Je bent flexibel en reist naar verschillende behandellocaties (bijvoorbeeld scholen) binnen de regio. Natuurlijk hoef je nog niet alles te weten van lees- en spellingproblemen. Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, start je je dienstverband met een interne opleiding om alle kneepjes van het dyslexievak te leren. Daarna werk je samen in een team van (ervaren) behandelaren/diagnostici, zodat je van elkaar blijft leren. Jouw enthousiasme en vakkennis helpt kinderen met inzet, plezier en meer zelfvertrouwen het beste uit zichzelf te halen. Wij geven je graag nog meer informatie in beeld, woord en video op werkenbij.rid.nl .


Krijg jij energie van het werken met kinderen en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan hun taal- en/of rekenontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat bieden wij jou?

 • Een baan waarin je écht van meerwaarde kunt zijn in de taalontwikkeling van kinderen.
 • De kans om direct aan de slag te kunnen na je studie psychologie of orthopedagogiek.
 • Een afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid.
 • Je start met een interne, online opleiding (van ongeveer een maand) en krijgt de mogelijkheid je expertise voortdurend te blijven ontwikkelen.
 • Een grote groep collega's, die voor elkaar klaar staan en waarbij je kunt rekenen op ondersteuning en overleg.
 • In overleg bepalen we het aantal uren dat je wordt ingezet. We zoeken nu een collega voor 2 dagen met een reële kans op uitbreiding van het aantal uren.
 • Een eigen salarisgebouw, met een 38-urig fulltime dienstverband. Deze functie is ingeschaald in schaal 5-6 (min. € 2.920,-, met uitloopschaal 7 max. € 4.893,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Je wordt ingeschaald op basis van relevante werkervaring.
 • Een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenregeling, een vitaliteitsprogramma, een fietsplan, thuiswerkvergoeding, een flexibele verlofregeling en werkgeversbijdrage voor pensioenpremie.

Wie zoeken wij?

 • Je bent een orthopedagoog of psycholoog (met BAPD- en SKJ-registratie).
 • Je krijgt energie van het doelgericht helpen van kinderen bij hun taalontwikkeling.
 • Je denkt oplossingsgericht en bent enthousiast, gedreven en een aanpakker.
 • Een didactische achtergrond is prettig, maar geen vereiste. Enthousiasme en affiniteit vinden wij veel belangrijker.
 • Je startdatum bepalen we samen, maar wat ons betreft ben je per direct welkom.

Onze behandellocaties/scholen zijn verspreid door de regio. Wij zoeken nu iemand voor onze locaties in Anna Paulowna en Den Oever. De indeling binnen het team wordt in overleg op basis van inzetbaarheid en (waar mogelijk) voorkeur bepaald. In verband met de bereikbaarheid van de locaties is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een auto. Als we je breder in de regio kunnen inzetten, is dat zeker een pré.

RID streeft als werkgever niet alleen naar gelijke kansen voor ieder kind, maar voor iedereen. Wij maken geen onderscheid in geslacht, geloof, sociale achtergrond, handicap, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Laat van je horen en solliciteer. Je kunt je sollicitatie richten aan Stacey Dikkes. Stuur Stacey gerust een bericht ( [email protected] ) om een afspraak te maken om je vragen telefonisch of via MS Teams te bespreken.


#dyslexiebehandelaar #dyscalculiebehandelaar #diagnostiek #psycholoog #basispsycholoog #orthopedagoog

Zo ziet werken bij RID eruit

Een moment om elkaar bij te praten Onderweg naar een overleg

Of je nou start als RT'er, diagnosticus of behandelaar, bij RID begin je altijd met een interne opleiding. Zo word je wegwijs gemaakt binnen RID.

"Wij bij RID hebben allemaal hetzelfde doel: het beste voor ieder kind.

Functie:orthopedagoog psycholoog
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:2920 – 4893
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Regionaal Instituut Dyslexie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Psycholoog/Orthopedagoog Regionaal Instituut Dyslexie 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures