Vacature Onbijtmedewerker - Parc

Onbijtmedewerker - Parc in Emmen

Horeca

+/- 24 uur

Ontbijtmedewerker

Als ontbijtmedewerker op Parc Sandur speel je een essentiële rol in het leveren van een uitstekende gastervaring! Het creëren en delen van waardevolle momenten, dat is waar wij voor staan.

Dit ga je doen

Het is 07.00 uur en er heerst kalmte over het vakantiepark, het enige dat je hoort zijn de fluitende vogels die ook wakker zijn. Je begint de ochtend met een lekker kopje koffie of thee en gaat aan de slag! Je checkt de ontbijtlijst met reserveringen en bakt de juiste hoeveelheid broodjes af en kookt de eieren. Vervolgens doe je de eieren in de pan en haalt de karren voor het buffet uit de koeling. Het buffet kan snel gevuld worden aangezien jij gisteren alles al tip top hebt voorbereidt.

De eitjes zijn gekookt, de broodjes zijn klaar en het buffet is gevuld.

08.30 uur komen de eerste families binnenlopen. Je geeft ze een warm welkom en geeft uitleg over het buffet. Daarnaast zorg je ervoor dat het buffet en de gasten aan niets ontbreekt!

10.30 uur lopen de laatste gasten tevreden en voldaan het restaurant uit. Je zorgt ervoor dat alles keurig wordt opgeruimd en opnieuw klaargezet voor de volgende dag. Daarna begin je aan de personeelslunch. Deze staat om 11.30 uur klaar in de kantine voor jou en jouw collega's. Na de lunch, rond 13.30 uur, ruim je alles netjes op en zet je het nodige klaar voor de volgende dag.

Dit ben jij

 • Je bent 18 jaar of ouder
 • Gastgerecht, representatief, een echte momentmaker!
 • Je kan goed zelfstandig werken
 • Flexibel inzetbaar (+/- 24 uur per week)
 • Ervaring in de horeca of dienstverlenende sector is een pré

Dit hebben we jou te bieden

 • Een hele toffe baan bij het leukste vakantiepark van Emmen
 • Veel afwisseling en vrijheid tegen een passend salaris (CAO recreatie)
 • Werkroosters worden minimaal twee weken van tevoren bekend gemaakt via onze personeelsapp. Zo weet jij wanneer je staat ingepland en kun je naast werk ook leuke dingen blijven plannen op je vrije dagen
 • Mogelijkheden voor trainingen en persoonlijke ontwikkeling
 • Heel veel voordelen waaronder gratis sporten, zwemmen, padellen en 20% korting in de horeca*


Functie:onbijtmedewerker parc
Startdatum:20-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Recreatieparc Sandur via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Erica
 2. Onbijtmedewerker – Parc Recreatieparc Sandur 20-01-2024

Bekijk ook andere vacatures