Vacature Montage medewerker

Montage medewerker in Coevorden

Ben jij een technisch talent dat graag aan de slag gaat in een veelzijdige functie? Voor een bedrijf in Coevorden zijn wij op zoek naar een monteur die zich wil inzetten in zowel de montageafdeling als de kettingmakkerij. Deze functie biedt de perfecte combinatie van uitdaging en afwisseling in een stimulerende werkomgeving. Je takenpakket bestaat uit de volgende werkzaamheden: - Uitvoeren van montagewerkzaamheden volgens specificaties en tekeningen. - Werken aan de productie van kettingen, inclusief het assembleren en controleren van de producten. - Oplossen van technische storingen en verrichten van onderhoud aan machines en gereedschappen. - Samenwerken met collega's om de productieprocessen soepel te laten verlopen. - Zorgen voor een veilige en nette werkplek.

Wij bieden:

- Fulltime functie met flexibele werktijden;

- Salarisindicatie is €16,37,- bruto per uur. Daarnaast kom je te werken binnen een gezellig team, waarbij personeelsuitjes altijd op de loer liggen 😉!

Wij vragen:

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat je technische tekeningen kan lezen. En we kunnen je alvast zeggen, het is net even wat pittiger dan die Ikea kast die je wel eens in elkaar hebt gezet. Dat je eerder met handgereedschappen hebt gewerkt is daarbij ook wenselijk!

Waar ga je werken:

Het bedrijf richt zich op het ontwerpen, fabriceren, verkopen en installeren van componenten en complete oplossingen voor mechanische handelingen. De afnemers zijn bedrijven die bulkgoederen en verpakte producten maken. Door de informele werksfeer blijven uitzendkrachten vaak lange tijd bij het bedrijf werkzaam. Daarnaast zijn de verdiensten goed.Functie:Monteurs industriële en landbouwmachines
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Montage medewerker Timing 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures