Vacature Medewerker lasserij

Medewerker lasserij in Coevorden

Ben jij het type dat houdt van fysiek werk en niet bang is om zijn handen vuil te maken? Als productiemedewerker bij ons bedrijf ga je onderdeel uitmaken van een klein, hecht team waarbij jij een cruciale rol speelt om de dagelijkse productiedoelen te halen. Dit doe je door te werken met wisselaars, zware jongens hoor, dus het is belangrijk dat je fit en sterk bent! Je gaat aan de slag met verschillende soorten gereedschap om de wisselaars te bewerken, dus een beetje handigheid is geen overbodige luxe. Maar wacht, het wordt nog interessanter, want bij ons krijg je de kans om op verschillende plekken binnen het bedrijf te werken. We houden ervan om onze mensen allround op te leiden! Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Kom dan werken als productiemedewerker bij ons bedrijf en laat ons zien wat je in huis hebt!

Wij bieden:

Wanneer je aan de slag gaat als productiemedewerker bij ons bedrijf, kun je rekenen op het volgende: - Een fulltime werkweek in dagdiensten;

- Een salaris van €14,62 per uur;

- Reiskostenvergoeding van €0,21 per kilometer;

- ADV-vergoeding;

- Een extra SAO-toeslag van €0,44 bruto per uur.

Wij vragen:

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die: - Ervaring heeft met werken op tempo;

- Handig is en enige technische ervaring heeft;

- Fysiek sterk is om met zware wisselaars te werken.

Waar ga je werken:

Je zal werken bij een regionaal bekend productiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van technische apparaten voor huishoudens. We zijn trots op onze hoge kwaliteitsnormen en de producten die we volledig intern ontwikkelen. Ons bedrijf is uitgerust met nieuwe en volledige faciliteiten om het werk zo aangenaam mogelijk te maken. Heb je interesse? Wacht dan niet langer en solliciteer nu op onze vacature van productiemedewerker!Functie:Schappenvullers
Startdatum:16-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via intergas@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Medewerker lasserij Timing 16-04-2024

Bekijk ook andere vacatures