Vacature Medewerker inpak

Medewerker inpak in Emmen

Heb jij een oog voor detail, weet jij van aanpakken en ben je op zoek naar een boeiende baan met aangename collega's? Dan hebben wij in Emmen een fantastische functie voor jou als Portioneerder (Voltijds)! Als Portioneerder (in de volksmond soms ook bezigheidsbeest genoemd!), zorg jij ervoor dat producten precies op de juiste plaats komen. Geen twee opdrachten zijn dezelfde, waardoor je werkdagen voorbij vliegen. Met jouw gestructureerde werkwijze en aandacht voor detail, zorg je voor een soepel lopend proces. Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, en om de twee weken werk je ook op zaterdag. Je dag begint lekker vroeg om 07:00 uur en eindigt rond 16:00 uur.

Wij bieden:

- Een start salaris van €2300,- per maand;

- Een voltijdse functie van 38 uur per week;

- Reiskostenvergoeding, geen zorgen dus over de kosten van je woon-werk verkeer;

- 25 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband;

- Geen werkschoenen? Geen probleem, we zorgen ervoor dat jij deze bij ons krijgt.

Wij vragen:

Voldoe jij aan de onderstaande punten? Solliciteer dan snel. - Jij bent bereidt om één keer in de twee weken op zaterdag te werken;

- Jij kan de hele dag staan en hebt een aanpakkersmentaliteit.

Waar ga je werken:

Bij een bedrijf in Emmen dat net als jij, oog voor detail heeft en hoge prioriteit geeft aan kwaliteit en klanttevredenheid. Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team dat altijd voor elkaar klaar staat. Hier hechten we veel waarde aan een professionele werksfeer, maar ook aan een hartelijke en uitnodigende omgeving. Bij ons ervaar je dagelijks waarom werken bijzonder bevredigend en boeiend is. Wij kijken er naar uit je te mogen verwelkomen in ons team!Functie:Inpakkers
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via vanderzee.emmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Medewerker inpak Timing 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures