Vacature Loodskantoor Medewerk(st)er

Loodskantoor Medewerk(st)er in Nieuw-Amsterdam

Loodskantoor medewerk(st)er

Wij zijn Hartman Expeditie! Hartman Expeditie is een familiebedrijf gespecialiseerd in temperatuur beheerst transport van groente, fruit, verse levensmiddelen en sierteelt. Wij rijden van Nederland naar Scandinavië, met de focus op Denemarken, Noorwegen en Zweden. Door een innovatieve bedrijfsvoering, moderne middelen, strategische locaties met de juiste faciliteiten bieden wij een logistieke totaaloplossing. Met zowel professionele als informele samenwerkingen met onze klanten, medewerkers en leveranciers werken wij elke dag weer aan betrouwbaar transport waarin speciale aandacht is voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid.
Houd jij van veel afwisseling in je baan en lijkt het je leuk om te schakelen tussen diverse logistieke taken op het loodskantoor (en in de transportloods) bij Hartman Expeditie in Nieuw-Amsterdam? Wij zijn op zoek naar een loodskantoor medewerk(st)er die ons team wil komen versterken!
Dit ga je doen
Als loodskantoor medewerk(st)er heb jij een echte aanpakkersmentaliteit. Je zorgt dat de binnengekomen orders tijdig door jouw collega's worden verladen (dock planning) en ben je het eerste aanspreekpunt voor onze vrachtwagenchauffeurs. Jij verstrekt hen de nodige documenten en geeft de vertrektijden en bijhorende instructies door.
Zijn er problemen in de transportloods, zoals bijvoorbeeld een foutief geleverd formaat order (halve pallet, te grote pallet)? Met jouw inzicht weet jij dit in no-time op te lossen door creatief en consistent te zijn.
Verder verzorg je relevant papierwerk en controleer en bewaak je de binnengekomen en uitgaande orders.
Jouw werkdag
Jouw werkdag begint om 14:00 uur. Je zult starten met het maken van de dock planning en de trailerlijst zodat jouw collega's in de loods precies weten welke vrachtwagen waar geladen wordt en waar de chauffeurs naartoe zullen rijden. Vervolgens start je met het gereedmaken van de mappen voor de exportchauffeurs, zodat bij elke pallet een passende CMR zit (dit leggen we je allemaal uit).
Rondom deze hoofdtaken gebeurt er van alles op het loodskantoor en in de transportloods, hier en daar spring je bij en steek je jouw handen uit de mouwen om te helpen, maak je een praatje met een chauffeur en houd je bij welke vracht wel of niet binnenkomt. Zo houd je o.a. de mappen en laadlijsten up-to-date!
Omdat jouw werkdag vol variatie zit vliegt de dag voorbij. Om +/- 23:00 uur zit je werkdag er op en ga je weer richting huis.
Jouw taken in een notendop - Dock planning - Documenten verstrekken aan chauffeurs - Chauffeurs inlichten over vertrektijd, instructies geven - Het bijhouden van de binnenkomsttijden van chauffeurs - Problemen oplossen in de loods (wanneer er bijvoorbeeld een verkeerde lading is binnengekomen) - Het verwerken van de voorraad van de vorige dag - Bijspringen waar nodig
- Je spreekt Nederlands en beheerst de Engelse taal in de basis - Duits is een pré - Nauwkeurig kunnen werken - Sociaal en communicatief vaardig - Enthousiast, proactief en daadkrachtig - Inzicht, jij durft waar nodig het voortouw te nemen - Je bent flexibel en in staat om zowel zelfstandig als in teamverband goed te functioneren - Oplossingsgericht - Computer basisvaardigheden (denk aan Office programma's zoals Excel) - Opleiding niet vereist, kennis van transport en logistiek is een pré - Werkdagen volgens rooster, ook weekenden en feestdagen
Gedegen inwerkperiode
Wat je nog niet weet of kent over het reilen en zeilen in de transportloods en op het loodskantoor leren wij je! In jouw inwerkperiode krijg je alle tijd en ruimte om kennis te maken met het transportproces in de loods en leer je hoe jij als loodskantoor medewerker je steentje bijdraagt om dit in goede banen te leiden.
Al met al een zeer leuke en uitdagende functie met veel afwisselende werkzaamheden en veel contact met collega's / chauffeurs.
Binnen het bedrijf zijn vele doorgroeimogelijkheden, pak jij deze kans?
Wij bieden jou - Een aantrekkelijk salaris op basis van ervaring - Een leuke en afwisselende parttime of fulltime baan - Enthousiaste collega's en een prettige werksfeer - Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden - Ruimte voor eigen visie en ideeën - Reiskostenvergoeding - Volop doorgroeimogelijkheden
Herken jij jezelf in deze functie en heb je zin om aan de slag te gaan bij ons bedrijf in Nieuw-Amsterdam? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar ons op en wie weet zien we je binnenkort voor een kennismakingsgesprek!Functie:loodskantoor medewerk
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hartman Expeditie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Loodskantoor Medewerk(st)er Hartman Expeditie 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures