Vacature Logistiek Coördinator

Logistiek Coördinator in Emmen

Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden, proactieve houding en weet jij het overzicht te bewaren? Lees dan snel verder!

Als Logistiek Coördinator speel je een essentiële rol in het soepel verlopen van het logistieke en exportproces. Je taken omvatten onder andere het beheren, registreren, distribueren en archiveren van documenten die voortvloeien uit het verkoop- en inkoopproces, zoals certificaten en in- en exportdocumenten. Als het gaat om logistiek, coördineer je verschillende activiteiten, zoals het regelen van transport en opslag, het bijhouden van voorraadniveaus en het plannen van leveringen. Ook onderhoud je contact met leveranciers en klanten om ervoor te zorgen dat alle logistieke processen soepel verlopen. Als het gaat om administratieve taken, ben je verantwoordelijk voor het organiseren en archiveren van alle relevante documenten. Je werkt nauw samen met andere teams, zoals sales en inkoop, om ervoor te zorgen dat alle documentatie correct en tijdig wordt verwerkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de volledige administratieve afhandeling van de douanedocumentatie. Functie:Logistiek coördinator, Medewerker planning & logistiek
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3200 – 3200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via lynn.kramer@werk.olympia.nl of 31591659211. Of bezoek hun website https://104.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Logistiek Coördinator Olympia 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures