Vacature Kwaliteitsmedewerker

Kwaliteitsmedewerker in Coevorden

Zie jij kwaliteit niet alleen als een eindresultaat, maar als een continu proces? Wij zoeken een gedreven kwaliteitsmedewerker in Coevorden! Bij dit bedrijf maak jij het verschil in een uitdagende 40-urige werkweek. Een dag als medewerker kwaliteit gaat nooit ongemerkt voorbij. Jij inspecteert producten, analyseert resultaten en initieert verbeteracties. Of je nu net binnen bent of de dag bijna afrondt, jij zorgt altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Zie jij jezelf deze uitdaging aangaan? Neem de sprong en solliciteer vandaag nog!

Wij bieden:

Bij dit bedrijf krijg jij de kans om je kwaliteiten te laten zien en je verder te ontwikkelen. De functie biedt interessante opleidingsmogelijkheden en doorgroeipotentieel in een stimulerende werkomgeving. Ze waarderen ervaring en belonen dit met passende salarisschalen;

voor deze functie betekent dit een aantrekkelijk salaris van €2600 bruto per maand.

Wij vragen:

Ben jij onze nieuwe kwaliteitsmedewerker in Coevorden? We zoeken iemand die 40 uur per week beschikbaar is en blinkt uit in nauwkeurigheid en communicatie. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de producten en diensten. Ben jij: - In staat om zelfstandig te werken? - In het bezit van minimaal een MBO niveau 4 diploma? Solliciteer dan snel!

Waar ga je werken:

Ben jij onze nieuwe kwaliteitsmedewerker in Coevorden? Hier draag je bij aan de missie; efficiëntie en duurzaamheid verbeteren in de olie- en gasindustrie. In het hechte en enthousiaste team houden ze van samenwerken en streven ze naar continue verbetering. De werksfeer? Positief en uitdagend. Kom jij het team versterken?Functie:kwaliteitsmedewerker participatiewet
Startdatum:16-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Kwaliteitsmedewerker Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures