Vacature Kant

Kant in Emmen

"Eén van de machines hebben we met hulp van een kennisvoucher van Ik Ben Drents Ondernemer kunnen ontwikkelen.

"

- Huizing Harvest

HuizingHarvest uit Emmen is dienstverlener in de internationale agrarische sector en richt zich op de personele én de technische kant. HuizingHarvest levert seizoensmedewerkers en technisch specialisten en doet daarnaast consultancy en recruitment.

Met Emmen als thuisbasis, een vestiging in Australië en binnenkort ook in Amerika is HuizingHarvest wereldwijd actief. Michel Wesselink is Chief Operating Officer bij het bedrijf: "Wij werken met een team van veertig mensen die enthousiast zijn over landbouwmachines voor grootschalige akkerbouwbedrijven en fabrikanten van landbouwmachines. We zijn overigens nog op zoek naar mensen die ons team willen versterken en mee de wereld over willen.

" Emmen is de thuisbasis van HuizingHarvest. Ook verzorgt HuizingHarvest tests voor klanten die nieuwe machines willen introduceren. Eén van de machines die HuizingHarvest zelf ontwikkelde is de agrobotix.

Functie:kant
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HuizingHarvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Kant HuizingHarvest 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures