Vacature Kandidaat-notaris

Kandidaat-notaris in Erica

Notariaat Van der Weij

Dé Netwerk in Nijkerk.

Onze sen en kandidaat-sen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen.

Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt.

Bij Notariaat Van der Weij werken uitsluitend Netwerksen. En dat zijn niet zomaar sen en kandidaat-sen. Netwerksen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. Ook hier in Nijkerk.

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele . Vandaar dat wij van Notariaat Van der Weij durven te zeggen dat we net iets meer zijn.


Wij zoeken een kandidaat-

Vanwege het vertrek van onze kandidaat- registergoed zijn wij op zoek naar een kandidaat- voor het team registergoed. Ons team registergoed houdt zich bezig met alle facetten van de vastgoedpraktijk, zoals je die van een groeiende plaats kunt verwachten, dus inclusief nieuwbouwprojecten en bijzondere registergoedzaken.

Jij bent
een enthousiaste, proactieve collega die ervaring heeft als kandidaat- in het registergoed met affiniteit voor het ondernemingsrecht.

Iemand ook, die:

- een afgeronde beroepsopleiding heeft;

- waarnemingsbevoegd is of dit binnenkort wordt;

- nauwkeurig en georganiseerd is;

- goed is in de contacten met collega's en cliënten;

- gewend is om diverse dossiers tegelijk in behandeling te hebben en deze dossiers op een goede manier af te ronden;

- het overzicht behoudt;

- de Nederlandse taal goed beheerst;

- collegiaal is én gevoel voor humor heeft.

Wij bieden jou
een leuke, zelfstandige en uitdagende werkplek in onze registergoedpraktijk, te midden van een gemotiveerd, gezellig en betrokken team op een vlot kantoor met een prettige werkomgeving en korte lijnen.

En uiteraard bieden we jou marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Over ons
Notariaat Van der Weij is aangesloten bij Netwerk sen en is een full-service kantoor in de mooie stad Nijkerk met bijbehorende praktijk. De werksfeer is plezierig, open en collegiaal.

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Rik van der Weij: .

We nodigen je van harte uit om direct te solliciteren!


mr. T. Schermerhorn (Teun)

kandidaat-

mr. T. Schermerhorn (Teun)

  • kandidaat-

mr. M.E. den Braber (Marlies)

kandidaat-

mr. M.E. den Braber (Marlies)

  • kandidaat-

mr. T.B. Schallenberg (Tina)

kandidaat-

mr. T.B. Schallenberg (Tina)

  • kandidaat-

E.C. Livestro (Erica)

secretaresse

E.C. Livestro (Erica)

  • secretaresse


Functie:kandidaat-notaris
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Netwerk Notarissen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Kandidaat-notaris Netwerk Notarissen 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures