Vacature Junior Medewerker Inkoop

Junior Medewerker Inkoop in Coevorden

Ben jij een gedreven teamspeler met een passie voor inkoopprocessen? Dan is Tuindeco op zoek naar jou!

Tuindeco International B.V. is een succesvolle en sterk groeiende producent, groothandelaar en e-tailer in tuinhoutproducten en aanverwante producten zoals blokhutten, overkappingen, sauna's, speeltoestellen en tuinmeubelen. Tuindeco verkoopt haar producten aan klanten verspreid over Europa en heeft de ambitie om de komende jaren sterk te groeien. Op onze vestiging in Coevorden werken ca. 125 medewerkers.

Wij zijn momenteel op zoek naar een Junior Medewerker Inkoop om ons dynamische team te versterken. Als Junior Medewerker Inkoop speel je een essentiële rol in het inkoopproces van diverse tuinhout- en aanverwante producten. Sluit je aan bij Tuindeco en werk mee aan onze toewijding om hoogwaardige producten te leveren aan onze klanten over de hele wereld.

De werkzaamheden in het kort:

 • Ondersteunen bij het inkoopproces, waaronder het plaatsen van bestellingen bij leveranciers en het bewaken van levertijden;
 • Assisteren bij het opstellen van inkoopcontracten en het onderhandelen over prijzen en voorwaarden;
 • Bijdragen aan het beheren van de inkoopadministratie en het bijhouden van relevante documentatie;
 • Samenwerken met verschillende afdelingen binnen de organisatie om de inkoopprocessen te optimaliseren en efficiëntie te bevorderen.

Wat breng je mee:

 • Een afgeronde MBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Economie en Bedrijfsadministratie;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve werkhouding;
 • Accuraat en detailgericht, met oog voor kwaliteit en efficiëntie;
 • Bereidheid om nieuwe vaardigheden te leren en jezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied van inkoop.

Ons aanbod:

 • Een marktconform salaris op basis van ervaring en competenties, in lijn met onze salarisschaal;
 • Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie, met volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 10 roostervrije dagen, een goed pensioen en dagelijks vers fruit.

Ben jij klaar voor deze uitdagende kans om je carrière in inkoop te starten bij Tuindeco? Solliciteer nu en word onderdeel van ons dynamische team in Coevorden!Functie:medewerker inkoop
Startdatum:27-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tuindeco International via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures erica
 2. Junior Medewerker Inkoop Tuindeco International 27-04-2024

Bekijk ook andere vacatures