Vacature Inpakmedewerker €13,42 per uur

Inpakmedewerker €13,42 per uur in Coevorden

Binnen de organisatie wordt van jou verwacht dat je je bezighoudt met de ontvangst van goederen en het verzendklaar maken van producten. Je takenpakket omvat onder andere: -Binnenkomende goederen controleren van kleur, afmetingen, hoeveelheid en lengte. -Verzamelen van orders uit zowel het magazijn als de productiehal. -Verpakken van verzamelde orders en voorzien van de juiste adresseringen.

Wij bieden:

- Een werkweek van 38 uur volledig in de dagdienst - Een bruto uurloon is € 13,42 conform CAO MITT - Bij goed functioneren word je uiteindelijk door de opdrachtgever overgenomen

Wij vragen:

- Je bent in fysiek goede staat en bereid de handen uit de mouwen te steken;

- Je bent niet kleurenblind - Je kan de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Waar ga je werken:

Dit bedrijf is gespecialiseerd in hijsen, sjorren en veiliigheid. Zij produceren hijs- en sjormateriaal in hun eigen bandenweverij. De garen tot het eindproduct is in hun beheer. Het pand staat in Coevorden en heeft ruim 6000 vierkante meter met een productie ruimte en een ruime voorraad.Functie:Inpakkers
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:33 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. Inpakmedewerker €13,42 per uur Timing 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures