Vacature Hulpkracht Barmedewerker - Parc

Hulpkracht Barmedewerker - Parc in Emmen

Horeca

Hulpkracht barmedewerker

Ter uitbreiding van het horecateam van Parc Sandur, zijn we opzoek naar een gezellige collega met een gezonde dosis humor en energie.

Met 32 enthousiaste medewerkers in de bediening is het altijd een feestje! Onderling ontstaan er vriendschappen, spreken wij veel met elkaar af en ook de personeelsfeestjes en -uitjes zijn altijd flinke hoogtepunten. Wij knappen vanwege ons succes uit onze voegen en zoeken versterking!

Dit ga je doen

Wanneer jij je fiets/auto hebt geparkeerd voel je meteen de vakantiesfeer om je heen. Gezinnen met lachende kinderen klimmen uit de auto en je begroet ze vriendelijk. Je komt binnen via de personeelskantine, waar je iedere dag kunt genieten van een heerlijke lunch en een warme maaltijd wanneer je niet thuis kan eten.

Stel je eens voor, het is zaterdagmiddag 12 uur, je dienst start en wandelt naar de Sportsbar. Onze padelbanen zijn volgeboekt, de kinderspeelplaats is gevuld en onze gasten hebben een heerlijk plekje gevonden voor een hapje en een drankje. Onze gasten zijn een leuke mix van parkgasten en regiogasten. Je voorziet onze gasten van hun wensen met een stralende glimlach en maakt hier en daar een informeel geintje. Je houdt onze ruimtes netjes, neemt bestellingen op, maakt de bestellingen en rekent af. Om 17.00 uur neemt de drukte af, je ruimt je werkplek netjes op en je leidinggevende bedankt je voor je inzet en laat je naar huis gaan. Je zwaait je collega's gedag en bent nog voor het avondeten thuis.

Geen dag is natuurlijk hetzelfde! Wij zijn elke dag geopend van 09.00 - 22.00 uur.

Dit ben jij

- Je bent minimaal 16 jaar oud - Je bent flexibel. Als jij dat bent, zijn wij dat ook - Je kunt goed werken in teamverband: alleen bereik je veel, samen nog veel meer - je stat open om verschillende vaardigheden binnen de horeca te leren

Heb je nog geen ervaring in de horeca maar ben je wel super enthousiast om te werken bij Parc Sandur? Jouw nieuwe collega's leren jou graag de fijne kneepjes van het vak! Zo weet je binnen no time alles over het park, de horeca en onze gasten.

Dit hebben we jou te bieden

Naast veel afwisseling in je werk en onderdeel uitmaken van het leukste horecateam van Emmen, mag je ook van ons verwachten:

  • Een goed salaris conform Recreatie CAO
  • Fooi dat onderling verdeeld wordt
  • Reiskostenvergoeding wanneer je verder dan 10 km van het park woont
  • Een werkrooster dat minimaal twee weken van tevoren bekend is en rekening houdt met jouw beschikbaarheid waardoor er genoeg tijd overblijft voor leuke plannen in je weekenden en vakanties.
  • Gratis sporten in onze sportschool, inclusief gebruik zwembad en sauna
  • Een personeelspas waarmee jij gratis gebruik kan maken van de vele faciliteiten. Niet alleen voor jou maar je hele gezin!

Solliciteren kan via:Functie:hulpkracht barmedewerker parc
Startdatum:17-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Recreatieparc Sandur via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Erica
  2. Hulpkracht Barmedewerker – Parc Recreatieparc Sandur 17-12-2023

Bekijk ook andere vacatures