Vacature HR-medewerker

HR-medewerker in Coevorden

Als HR-medewerker ondersteun je de HR-afdeling in diverse taken, waaronder de administratie de in-, door- en uitstroom van de medewerkers, het optimaliseren van digitale dossiers, HR-gerelateerde vragen behandelen, ondersteuning bieden bij werving & selectie en het ziekteverzuim, verwerking van salarismutaties en het genereren van rapportages uit het tijdsregistratie- en salarissysteem. De functie is van 32 tot 40 uur per week.

Wij bieden:

- Salaris op basis van jouw kennis en ervaring;

- Een prettige werksfeer met een informele en betrokken organisatiecultuur;

- Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een dertiende maand.

Wij vragen:

- MBO-4 / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een afgeronde opleiding in HR. Als je ervaring hebt in salarisadministratie, voel je welkom om te solliciteren! - Uitstekende kennis van MS Office. - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Waar ga je werken:

Dit bedrijf produceert honden- en kattenvoer en zit gevestigd in Coevorden.Functie:hr medewerker
Startdatum:08-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:25 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBEmmen@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Ericakrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ericakrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures erica
  2. HR-medewerker Timing 08-04-2024

Bekijk ook andere vacatures