GEMEENTEBLADOntwerpbestemmingsplan “Erica, Kerkweg 62-64”

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Van woensdag 5 april 2023 tot en met dinsdag 16 mei 2023 kunt u het ontwerp bestemmingsplan “Erica, Kerkweg 62-64” (identificatienummer NL.IMRO.0114.2022041-B501) met bijbehorende stukken bekijken bij het Klant Contact Centrum op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Emmen. Het ontwerp bestemmingsplan kunt u ook digitaal bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl.Het plan zorgt ervoor dat aan de Kerkweg 62-64 de bestemming wordt gewijzigd van maatschappelijk naar regulier wonen. Voorheen is de locatie gebruikt ten behoeve van een huisartsenpraktijk met een bijbehorende bedrijfswoning. De huisartsenpraktijk is verhuisd naar een andere locatie, waardoor de maatschappelijke functie op deze locatie verdwijnt en er alleen nog gewoond wordt. De wijziging is passend in de omgeving, waar ook alleen reguliere woningen aanwezig zijn. ZienswijzeTijdens bovengenoemde periode kan iemand die belang heeft bij dit besluit zijn zienswijze schriftelijk of digitaal opsturen naar burgemeester en wethouders van Emmen Wilt u mondeling uw zienswijze doorgeven? Maak dan een afspraak via 140591. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u aan Burgemeester en wethouders van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen. Vermeld hierbij wel het zaaknummer 347490-2022. Uw digitale zienswijze kunt u opsturen via gemeente.emmen.nl/zienswijze.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Erica. Bekijk alle Bekendmakingen erica in Erica.

https://ericakrant.nl/bekendmakingen-erica/

Deel dit bericht:

Redactie Ericakrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ericakrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Erica.

Gerelateerde berichten