GEMEENTEBLADOntvangst aanvraag omgevingsvergunning, Spottersweg - Erica in Oirschot, kappen van bomen

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen is:Locatie:Spottersweg - Erica in OirschotOmschrijving:kappen van bomenOntvangstdatum:22 juni 2020Zaaknummer:OIR-2020-0516Onderdelen:•KappenDe aanvraag om vergunning ligt niet ter inzage en hiertegen bestaat geen bezwaarmogelijkheid.Vragen?Hebt u vragen die betrekking hebben op omgevingsvergunningen, bouwzaken, evenementen, standplaatsen, reclame of milieu? Of wilt u (ontwerp)vergunningen inzien? Dan kunt u via onze website onder ‘Afspraak maken’ een contactformulier invullen waarop u uw vraag kunt stellen. Wij nemen dan contact met u op en maken zo nodig met u een afspraak of zorgen dat de stukken voor u klaarliggen. Om stukken in te zien, moet u minimaal twee werkdagen van te voren een afspraak maken.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Erica. Bekijk alle Bekendmakingen erica in Best.

https://ericakrant.nl/bekendmakingen-erica/

Deel dit bericht:

Redactie Ericakrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ericakrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Erica.

Gerelateerde berichten