GEMEENTEBLADBesluit verkoop gemeentegrond aan de Welhaak te Erica

Aanvraag voor Bestuur | Organisatie en beleid

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 15 maart 2022 besloten gronden te verkopen aan Juglans projectontwikkeling. Het gaat om 185 vierkante meter grond van het kadastrale perceel EMN00-G-12931 ten behoeve van de ontwikkeling vijf woningen. Het college van burgemeester en wethouders is van mening dat Juglans projectontwikkeling als enige partij die in aanmerking komt voor de aankoop van deze gronden. De verkoop van gronden is nodig om te komen tot een aanvaardbare verkaveling op deze locatie. Inwerkingtreding en onderbouwingHet besluit geldt vanaf de dag na bekendmaking. Via het contactpersoon van de gemeente Emmen kunt u binnen 20 dagen na deze bekendmaking een nadere onderbouwing van deze voorgenomen verkoop opvragen en een toelichting krijgen, als u van mening bent dat u als serieuze gegadigde (ook) in aanmerking denkt te komen voor deze verkoop.VragenAls u vragen of opmerkingen heeft, kunt u per e-mail contact opnemen met de heer Oosterhuis via 14 0591 of gemeente@emmen.nl.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Erica. Bekijk alle Bekendmakingen erica in .

https://ericakrant.nl/bekendmakingen-erica/

Deel dit bericht:

Redactie Ericakrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ericakrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Erica.

Gerelateerde berichten