GEMEENTEBLADBekendmaking kandidaten voor dorpsraden Erica en Zwartemeer

Aanvraag voor Bestuur | Gemeenten

De voorzitter van het centraal stembureau voor de verkiezingen van de dorpsraden Erica en Zwartemeer maakt bekend dat hij de nummering van de kandidaten en de geldigheid van de lijstcombinaties gaat bepalen. Dit gebeurt tijdens een openbare zitting in het gemeentehuis (ingang Vreding) op vrijdag 6 februari om 16:00 uur. De verkiezing van de leden van de dorpsraden Erica en Zwartemeer is op woensdag 18 maart 2015. Volgens artikel I4 van de Kieswet, beslist de voorzitter dan tijdens die openbare zitting over de volgende punten: 1. De geldigheid van de ingeleverde kandidatenlijsten. 2. Het handhaven van de daarop voorkomende kandidaten. 3. Het handhaven van de daarboven geplaatste aanduiding van een politieke groepering.   De lijsten van kandidaten en hun nummers kunt u vanaf maandag 9 februari 2015 inzien bij het Bureau Verkiezingen (Raadhuisplein 1, 7811 AP Emmen).

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Erica. Bekijk alle Bekendmakingen erica in .

https://ericakrant.nl/bekendmakingen-erica/

Deel dit bericht:

Redactie Ericakrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ericakrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Erica.

Gerelateerde berichten