GEMEENTEBLADAanwezigheidsvergunning 2 kansspelautomaten (artikel 30 van de Wet op de kansspelen), Fletcher Hotel Erica, Molenbosweg 17 Berg en Dal, gemeente Berg en Dal

Aanvraag voor Recht | Organisatie en beleid

Vergunning verleend in de periode van 11 december 2017 tot en met 19 december 2017Aanwezigheidsvergunning 2 kansspelautomaten (artikel 30 van de Wet op de kansspelen), Fletcher Hotel Erica, Molenbosweg 17 in Berg en Dal. De vergunning geldt tot 1 januari 2019.Tegen deze besluiten kunnen belanghebbende binnes zes weken schriftelijk en gemotiveerd bezwaar indienen bij de burgemeester, respectievelijk het college van burgemeester en wethouders van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. De termijn van zes weken gaat in een dag na verzending van de vergunning/ontheffing. Deze dag hoeft niet gelijk te zijn aan de datum van deze publicatie. Verleende vergunningen en ontheffingen liggen niet ter inzage. Wilt u een vergunning of ontheffing inzien dan kan dit alleen nadat u een afspraak hebt gemaakt bij cluster APV en Bijzondere wetten via telefoonnummer 14024.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Erica. Bekijk alle Bekendmakingen erica in Berg en Dal.

https://ericakrant.nl/bekendmakingen-erica/

Deel dit bericht:

Redactie Ericakrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ericakrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Erica.

Gerelateerde berichten